- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem kell minden kérdésnek külön topikot nyitni.
Tedd fel a kérdésedet NAS gyűjtőtopikban.
-
SütiGTi
senior tag
Helló!
Lenne egy fent említett qnap TS-420-as NAS-om. Sajnos szoftverfrissítés közben áramszünet lett és 75%-nál teljesen leállt a NAS és azóta nem tudom visszahozni az életbe

Találtam pár leírást miszerint a reset gomb 3 illetve 10 másodpernyi nyomva tartása után resetel, de sajnos ezzel valamiért nem sikerül elérnem semmit. Nem is csippan és nem is csinálja meg.
Találtam egy másik lejírást mivel recovery módba teszem vissza de sajna ezzel sem sikerült előrébb jutnom:
[link]
Nyomva tartom a reset gombot és a power gombot kikapcsolt állapotban, jön a két csippanás, világít pirosan a led, azután pár másodperc múlva csippan egy hosszabbat és villog a led és nem tudok tovább menni...
Próbáltam vinyó nélkül elindítani és a qfinderrel megtaláltatni de sajnos az se ment.A rajta lévő adatok annyira nem fontosak, hogy megmaradjanak, csak sikerüljön visszahoznom az életbe

Találkozott már valaki hasonlóval vagy tud esetleg segíteni, hogy mit is tehetnék?
Köszönöm

Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő