Hirdetés
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is nagyon szépen köszönöm a választ.
Mi az a DB?
Az ai engem egyáltalán nem érdekel, jelenleg kimondottan a web dev érdekelne.
Hogyan kezdjek hozzá tanulni?
Először fussak neki az alapnak, és aztán we speciklfikus tanulás, vagy egyből a web specifikus, mert úgy is benne lesz az alap? -
lanszelot
addikt
válasz
ChPessimist
üzenetére
Választ kaptam, csak nem a kérdéseimre.
A kérdéseimre szeretnék választ kapni.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Csak hobbiból tanulgatok program nyelveket.
Rengeteget hallok a python -ról, de fogalmam sincs mire használható.
-1- Ez is lenne a kerdésem, mire való a python nyelv?Amiket olvastam az a web development, és data analizis.
Ebből a web development rész érdekelne.Ezen belül Flask és Django -t említették.
-2- De mindenképpen kell az egyik? Vagy hogy kell elképzelnem a pythont web development -nél? Külön file mint a js, és script -el megadom a file elérést?-3- Kell telepíteni szerver oldalon? /js-t nem kell, de php-t kell, így értem/
Front vagy back end, esetleg mind a kettő?-4- Van olyan dolog amit pythonnal lehet megcsinálni web dev -ben , de se js se php -val nem lehet? Pl js-el nem lehet rendesen jelszó inputot kezelni. Emiatt a php olyan amivel lehet olyat csinálni amit a js-el nem. Így értem. Van e ilyen python -al?
-5- pl checkboxok adat kezelését csak html és pythonnal meg lehet oldani? Be van e pipálva vagy sem.
Submit gomb nélkül html js php kell hozzá, hogy amikor bepipálják akkor submit nélkül csak a be/kipipáláskor mentse is az adatot.
Python-nál kell js vagy php hozzá, vagy egymaga meg tudja oldani csak html-el?Semmit se tudok a python-ról, ezért a fura kérdések. Kerdések alapján próbálom megérteni mire való.
-
lanszelot
addikt
Sikerült találni egy programot ami az asztalon egy linkkel elindítva a script azt teszi amire programozom: [link] Auot Hotkey
Már meg is csináltam, mehet a játék
Ha a párom játszik vele, ő nem tudja elindítani. Egyszerű megoldás kellett mint a fa bot
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Egy játék nullázza a mentést pc-n ha meghalok.
Emiatt 15 percenként szeretnék backupot a játék mentés konyvtáráról (localappdata-ban van)
Nem felül írni, hanem mindig újat.
Meg lehet ezt írni pytonban?
Szinte semmi python alapom nincs javascript/php -t tanultam.
Ha meg lehet csinálni milyen tutorialokat keressek? -
lanszelot
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
A netről néztem úgy telepítettem django-t. Azt parancssorból kell telepíteni, gondolom leszedni is.
De azt is írtam, hogy egy progi dobta fel nem én, tehát fogalmam sincs mit rakott mellé /olyat mint django/ amit még le kellene gyalulnom parancssorból.
Mert hiába gyúrom le az alap progit az appok közül, ha ott hagyom a szemetet, ami miatt megint nem megy majd.sztanozs:
link -
lanszelot
addikt
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nem tudok semmit a python-ról.
Amit keresek az egy gedcom to json converter.
Itt elvileg itt van /lap közepe/, csak nem tudom mit kezdjek vele mert py file-ban van, nem exe.
JSON GEDCOMToJSONConverter - Convert GEDCOM genealogy file to a JSON representation
Tudna valaki sehíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- Elite: Dangerous
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon szépen köszönöm a segítséget