Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is nagyon szépen köszönöm a választ.
Mi az a DB?
Az ai engem egyáltalán nem érdekel, jelenleg kimondottan a web dev érdekelne.
Hogyan kezdjek hozzá tanulni?
Először fussak neki az alapnak, és aztán we speciklfikus tanulás, vagy egyből a web specifikus, mert úgy is benne lesz az alap? -
lanszelot
addikt
válasz
ChPessimist
üzenetére
Választ kaptam, csak nem a kérdéseimre.
A kérdéseimre szeretnék választ kapni.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Csak hobbiból tanulgatok program nyelveket.
Rengeteget hallok a python -ról, de fogalmam sincs mire használható.
-1- Ez is lenne a kerdésem, mire való a python nyelv?Amiket olvastam az a web development, és data analizis.
Ebből a web development rész érdekelne.Ezen belül Flask és Django -t említették.
-2- De mindenképpen kell az egyik? Vagy hogy kell elképzelnem a pythont web development -nél? Külön file mint a js, és script -el megadom a file elérést?-3- Kell telepíteni szerver oldalon? /js-t nem kell, de php-t kell, így értem/
Front vagy back end, esetleg mind a kettő?-4- Van olyan dolog amit pythonnal lehet megcsinálni web dev -ben , de se js se php -val nem lehet? Pl js-el nem lehet rendesen jelszó inputot kezelni. Emiatt a php olyan amivel lehet olyat csinálni amit a js-el nem. Így értem. Van e ilyen python -al?
-5- pl checkboxok adat kezelését csak html és pythonnal meg lehet oldani? Be van e pipálva vagy sem.
Submit gomb nélkül html js php kell hozzá, hogy amikor bepipálják akkor submit nélkül csak a be/kipipáláskor mentse is az adatot.
Python-nál kell js vagy php hozzá, vagy egymaga meg tudja oldani csak html-el?Semmit se tudok a python-ról, ezért a fura kérdések. Kerdések alapján próbálom megérteni mire való.
-
lanszelot
addikt
Sikerült találni egy programot ami az asztalon egy linkkel elindítva a script azt teszi amire programozom: [link] Auot Hotkey
Már meg is csináltam, mehet a játék
Ha a párom játszik vele, ő nem tudja elindítani. Egyszerű megoldás kellett mint a fa bot
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Egy játék nullázza a mentést pc-n ha meghalok.
Emiatt 15 percenként szeretnék backupot a játék mentés konyvtáráról (localappdata-ban van)
Nem felül írni, hanem mindig újat.
Meg lehet ezt írni pytonban?
Szinte semmi python alapom nincs javascript/php -t tanultam.
Ha meg lehet csinálni milyen tutorialokat keressek? -
lanszelot
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
A netről néztem úgy telepítettem django-t. Azt parancssorból kell telepíteni, gondolom leszedni is.
De azt is írtam, hogy egy progi dobta fel nem én, tehát fogalmam sincs mit rakott mellé /olyat mint django/ amit még le kellene gyalulnom parancssorból.
Mert hiába gyúrom le az alap progit az appok közül, ha ott hagyom a szemetet, ami miatt megint nem megy majd.sztanozs:
link -
lanszelot
addikt
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nem tudok semmit a python-ról.
Amit keresek az egy gedcom to json converter.
Itt elvileg itt van /lap közepe/, csak nem tudom mit kezdjek vele mert py file-ban van, nem exe.
JSON GEDCOMToJSONConverter - Convert GEDCOM genealogy file to a JSON representation
Tudna valaki sehíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szépen köszönöm a segítséget