- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
itt egész jól leírják: [link]
tl, dr: tradicionális *nix implementáció miatt kapsz connection refusedet.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
sztanozs
veterán
Internetről:
Many internet service providers (ISPs) block traffic on port 0 — both incoming and outgoing messages — to guard against these exploits.Egyébként elképzelhető, hogy bizonyos OS-ek sem routolnak tcp/0 vagy udp/0-ra...
Egyébként, ha kifejezetten egy 0-s porton hallgató szervízt kereső szkennert szeretnél írni, arra a python szvsz nem lesz a megfelelő megoldás.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
kovisoft
őstag
Nem vagyok hálózati guru, de szerintem azért kapsz connection refusedot, mert a 0-s porthoz nem lehet kapcsolódni. A 0-s port arra van fenntartva, hogy dinamikusan lehessen egy szabad portot kiosztani (ami utána nem a 0 lesz). Ha port scannert akarsz csinálni, akkor minden címre végig kellene pásztázni a portokat 1-től pl. 1024-ig. Vagy csak egy adott porthoz kellene kapcsolódni, ami mindegyik hoston nyitva van. Vagy csak szimplán pingelni kellene a címeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest