Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Az egyik lynda-s data science tutorialban a 'system python'-tol valo szeparacio volt az indok.
"I do not recommend using your system Python for development in this course, for the following reasons: one disadvantage of using the system Python for real development is that changes to the environment could potentially have an impact on the system for Mac and Linux users, Windows does not use Python for system tasks, and so is unaffected by this issue; another disadvantage is that making changes to the system Python usually requires root, super-user, or administrator level access, which is fine for user's personal desktop, but on shared systems and many corporate computers, it can become a hassle, even installing packages can be a real challenge if users do not have elevated privileges; for Windows users, a final disadvantage of using out-of-the-box Python, is that Windows users often lack compilers and other development tools."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest