Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
0xmilan #2617 üzenetére
Ebben az esetben nem biztos, hogy jobb, mivel sosem keveredik ki a
while True
ciklusbólRandom hint: az
if
így egy fokkal szebben nézne ki (ha már egyszer lehet ilyet):if humidity is not None and 0 <= humidity <= 100 and temperature is not None and -100 < temperature < 150:
-
alec.cs
tag
válasz
0xmilan #2319 üzenetére
@milangfx
Köszi.
Gondolom, hogy a 0 érték az vár addig míg válasz nem jön.
Még csak annyi, hogy milyen érték lehet az optimális?
Ha kicsi az érték, akkor lassú internet sebességnél a jókat is kihagyhatja, ha meg nagy az érték, akkor meg túl sokáig vár és lassítja a programot.
Az a 0.5, amit írtál, az szerinted megfelelő, jó választás lehet?
0.5-nél egy lassabb internetsebességnél, lassabb szerverválasznál nem okoz gondot?
Ennyi idő alatt a válasznak meg kell jönnie? -
alec.cs
tag
válasz
0xmilan #2317 üzenetére
@milangfx
Köszönöm, szuper!!!
Még csak annyi, hogy azt, hogy tudom szabályozni, hogy csak bizonyos ideig tartson a get kérés.
Adott idő után álljon le...Ezt meg lehet oldani valahogy?
A gond az lehet, hogy ha van több url és az egyiknél a get sokáig tart valami miatt, akkor az nagyon megfoghatja a programot. Azért azt nem szeretném.
-
alec.cs
tag
válasz
0xmilan #2204 üzenetére
@milangfx
Köszi a válaszod!
Tehát:
- user oldalon python program letölt egy weboldalt feldolgozza azt (megjelenít belőle tartalmakat), s közben egy a szerveren lévő fájlba írna valamit. Például: lenne a szerveren egy szamlalo fájl és abba egy értéket növelne (lattak = lattak + 1).
A user python program a letöltés alkalmával ezt a lattak értéket jelenítené meg.
Remélem így érthető, hogy mit is szeretnék. Azt szeretném első körben, hogy a user oldalon láthassák, hogy az adott tartalmat hányszor töltötték le, illetve hányszor látták.
Az a külső modulos is érdekelhet végül is, ha más megoldás nem lenne...
Lennének azért ötleteim, de egyenlőre várnám a válaszokat.
Előre is köszönöm.
-
KEAN
tag
válasz
0xmilan #1626 üzenetére
"a 'system python'-tol valo szeparacio"
A Virtualenv pont erre való: https://virtualenv.pypa.io/en/stable/
Régen én se használtam, ma meg már el sem bírom képzelni, hogy enélkül dolgozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest