- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
s3toraph
üzenetére
Szia,
ahogyan előttem is írták, a neten rengeteg anyagot, fórumot, stb. találsz; én sem adnék ki ennyit azért a könyvért

Én anno a Swinnen könyvből kezdtem el tanulni, de önmagában a tanulással lassan haladtam, mert az aktuális, engem érdeklő problémára nem adott megoldási javaslatot, plusz mérhetetlenül unalmas is volt ilyen tankönyv jelleggel tanulni, tehát hagytam az egészet, és elkezdtem megoldani az adott problémát a magam esze és a neten fellelt megoldások szerint. Egyrészt nem olyan unalmas, másrészt relatíve hamar lehet sikerek elérni, plusz meg is tanulod, amire magad jöttél rá, vagy nagy-nehezen valahol megtaláltad a megoldást.
A hátránya ennek az, hogy nehezen, idővel áll össze rendszerezett tudássá az egész, plusz sok olyan megoldásról csak később szerez tudomást az ember, mely esetleg bizonyos problémák megoldását egyszerűbbé tenni (pl. függvények/modulok nevei/funkciói). Így vagy úgy, de előbb utóbb összeérnek a dolgok, csak sokat kell programozni és sokféle problémára kell megoldást keresni
-
cousin333
addikt
válasz
s3toraph
üzenetére
Újabb, mint a Swinnen könyv, ráadásul a Python 3-al foglalkozik, de frissnek azért nem mondanám. Ahogy látom, ők is kb. antikváriumból hoznák, ha megrendeled
. Az oldalszám alapján elég alapos, de ennyiért nekem nem kéne.Szerintem a neten találsz elég sok segédanyagot, videót vagy éppen oktató appot. Ezek jó része persze angol, de talán itt az ideje kicsit fejleszteni a nyelvtudást. Hosszútávon mindenképp jól jársz vele.
Ha minden kötél szakad, az alapokhoz jó a Swinnen könyv is, akár "háttér olvasmányként". Sok minden változott azóta, de az alapok maradtak.
-
cadtamas
tag
válasz
s3toraph
üzenetére
Én azt javaslom, hogy párhuzamosan kezdj el angolul is tanulni. Sajnos sok információhoz kizárólag angol nyelven fogsz hozzájutni.
Mondjuk az vicces amikor egy olyan összetett dolgot próbálok angolul megérteni, amit magyarul se biztos, hogy megértenék.
A Gerard Swinnen könyv tökéletes ha a python az első programnyelved.
Én is azzal kezdtem. Most az udemy-n vettem egy angol nyelvű pythonos kurzust. Így könnyebb megérteni miről beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Mini-ITX
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az oldalszám alapján elég alapos, de ennyiért nekem nem kéne.