- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Múltkor azt írtad, hogy nem értem, amit írtál, pedig szerintem te nem érted, amit én írok. Nem azt mondom, hogy mivel tudod, hogy melyik fájlban mennyi mező van, ezért állítsd be kézzel az n változót mindig arra az adott értékre. Ennek nyilván semmi értelme. Hanem azt mondom, hogy a fájlból egy megfelelő függvényhívással kérd le programból, hogy hány mezőt tartalmaz, ez kerüljön az n-be.
Sajnos konkrét példaprogrammal nem tudok szolgálni, mert nem ismerem a Magics-et. Csak a doksijában próbáltam keresgélni, de ez alapján nem volt egyértelmű számomra, hogy milyen függvényhívással lehetne lekérni egy adott fájl mezőinek a számát. A tippjeimet leírtam a korábbi hozzászólásaimban.
Ezért írtam alternatív megoldásként, hogy esetleg addig olvasd egymás után a mezőket, amíg egy olyan exceptiont nem kapsz, ami arra utal, hogy olyan sorszámú mező már nincs a fájlban. Viszont ha ilyenkor nem dob exceptiont, és semmilyen más módon sem jelzi a hibás mezőszámot, akkor ez nem járható út.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest