- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Az a bajom vele, hogy nem megy a tkinter. Ezt mar az elso pillanatban is hosszu vacakolas aran tudtam mukodesre birni. A nyari szunet elott ment, most meg nem megy. Azota volt Linux update, meg piszmogtam a projekten Windowsos gepen is. Szoval Dozeron, meg a Linuxos gepen parancssorbol megy a program, de a Linuxos gepen, pycharm alatt nem.
A venv működésével tisztában vagy? Nagyjabol. De nem hinnem, hogy nekem erre szuksegem lenne. Nem vagyok programozo.
Illetve ha nem akarod megadod az interpreter elérési útját és kész. Ezt ertem, csak megse megy. Nem tudom, hogy miert, de mar nem akarok ezzel foglalkozni, mert elveszi azt a keves szabadidomet, amit a projekte tudok szanni, es a kedvem is elmegy az egesztol.
(#3611) sztanozs
Mi ez a vs.net? Nekem valami kinai oldal jon be, de gondolom rossz helyen vagyok.Nagyon nagy csalodas nekem ez a pycharm. Azt hittem ez olyan egyszeru lesz, hogy a windows gepen nyomok egy comit-ot a pycharmbol, hazamegyek, otthon meg nyomok egy pullt, es folytatom onnan. Ehez kepest csak a kuzdes megy.
Mint Arduinon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- 2027.09-ig gar. Elgato Game Capture HD60 X Profi külső rögzítőkártya!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint Arduinon.