Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Úgy tudom, a Qt Designer a Qt íróinak a terméke, a PyQt (meg mondjuk egyes Python disztribúciók, pl. Winpython) csak integrálja a csomagjában.
Ez, ahogy egy kicsit a neve is mutatja csak egy tervező alkalmazás. GUI elemeket lehet rendezgetni, egyszerű interakciókkal és paraméter-állítgatással. Az eredményt mentheted ui kiterjesztésű fájlként. Eddig nincs semmi köze a Pythonhoz!
Az ezután jön. Vagy az ui-ból generálsz py-t egy integrált (PyQT-s?) alkalmazással, vagy ezt röptében teszed meg az PyQt uic moduljával, ami képes közvetlenül az ui fájlt betölteni. A végeredmény minkét esetben egy py állomány lesz (utóbbi esetben csak a memóriában), amit sima Pythonban (PyQt-vel) is írhattál volna, csak így azért egyszerűbb...
Innentől kezdve a funkciókat, interakciókat neked kell lekódolnod Pythonban.
ui: Nem tudom, meddig jutottál a vizsgálódásaiddal, de ha nem mondtam semmi újat, akkor tekintsd tárgytalannak ezt a hozzászólást...

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest