Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janos46

tag

Sziasztok!
    Szórakozásképen elkezdtem kocka, gömb, gúla és társainak számítását programban megírni, és a dolog a végén odáig fajult, hogy teljesen belemélyedtem. A végén 12 testnek készítettem el a programját úgy, hogy mindez egyetlen fájlba van. Menüből lehet kiválasztani, hogy melyiket szeretnénk futtatni. A program eléggé testes lett (504 sor), mert többféle módon lehet számolni, ezen felül hibás adatbevitelre is figyel és figyelmeztet. Minden számításhoz behívja a megfelelő elem rajzát is a jobb megérthetőség miatt. Tudom, ez nem egy komoly munka, de nekem tanulni megteszi, és hátha valakinek ez is jelenhet némi segítséget. Ha bárki mégis megtekintené, nagyon kérem, hogy feltétlenül írja meg a benne található hibákat, ha lehetne ne csak mint hibát vagy egyszerűsítési lehetőséget vagy ha bármilyen javaslata van, hanem konkrét megoldást. (Persze a javaslatot is nagyon szívesem veszem). Nagyon megköszönném, mert így tanulnák belőle.
    A programot felteszem a dropbox-ba Mertani_testek.zip formában. Hozzáférhetőség:
    https://www.dropbox.com/s/eijfcqgrnxhjq74/Mertani_testek.zip?dl=0

Új hozzászólás Aktív témák