Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
A képlet, amit használ, szerintem jó, hiszen korrekt módon írja le az adatbevitelnél.
Én is tettem egy próbát a feladattal, bár más megközelítéssel: egyszerű osztályokba szerveztem az egyes alakzatokat. Ezt aztán lehet bővíteni rogyásig különböző trükkökkel, ellenőrzésekkel, összevonásokkal.
Nem szűnök csodálni továbbá, hogy milyen sok összetett és praktikus program és eszköz érhető el a neten. Például a fent említett próbálkozást Jupyter notebookban implementáltam, súgóként a képleteket is odaírva - természetesen LaTex formázással
... és mindezt simán feltettem a Google Colab platformra, így ti is láthatjátok, sőt, szerkeszthetitek is: [link] How cool is that?

Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
... és mindezt simán feltettem a Google Colab platformra, így ti is láthatjátok, sőt, szerkeszthetitek is: