- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Netfone
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
harusakura1
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Úgy tervezem, hogy itt maradok egy darabig azért, mert jól néz ki a cv-n a cég neve, de 2 vagy max 3 évnél tovább nem éri meg, mert emelni nem szoktak olyan nagyot, ha egyáltalán kapsz. Három év tapasztalattal, meg azért már szerintem ha nem is olyan sokkal, de jobb fizetést kapnék.
Az igazság az, hogy javazni akartam már amikor diákként idejottem, de inkabb elfogadtam ezt a lehetőséget, mert le akartam tudni a szakmai gyakorlatomat is.
Lehetőség van mozogni cégen belül, ráadásul a részlegünknel van másik csapat akik javában dolgoznak, de nyilván az elejen most nincs lehetőségem még, meg elég hülyén is jönne ki

Az a baj az ML-el, hogy azért eléggé az elején vagyunk még neki szerintem, és most nagyon matekos, ha érteni is akarod, hogy mi miért mukodik/nem működik. MSc-t nem hiszem, hogy bevallalnam csak ezért.
A management stb. lehetőség nem tudom mennyire játszik nálam. Szeretek csapatban dolgozni, de most nem lennék felkeszulve arra, hogy több emberre kelljen figyelnem. Lehet ez is változik majd ahogyan öregszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest