- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!

Most szeretnék elkezdeni programozni tanulni, elég nagy az elhatározás, eddig közöm nem volt semmilyen programnyelvhez, szinte kódot se láttam még élőben (láttam, de nem értettem 😀). Neten tanulnék, sokan ajánlották hogy érdemes a Phytonnal kezdeni, és ha ez megy akkor innen lépkedni más irányba. Webfejlesztéssel szeretnék kezdeni. Van köztetek olyan, aki a Lynda.comon tanult? Vannak ajánlott kurzusok?Megtaláltam a Clever Programmer youtube csatornát, ő nagyon nyomja ezt a nyelvet. Mennyire jó alap az ő tutorial sorozata? Elég sok videóban hangoztatja hogy ő aztán tényleg az abszolút nulláról kezdi, a tananyagba még nem kezdtem bele, ez mennyire igaz?
Előre is köszönöm
Persze minden más tanácsot szívesen veszek azzal kapcsolatban hogy induljak el. Iskolarendszerű, és előre több tízezret kifizetős dolog ennyire nem játszik, a Lynda.com árképzése fér bele jelenleg, ha tudtok egy jobb platformot ami havi 30$-nál nem drágább, és van vele tapasztalat, azt is szívesen fogadom 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest