- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Neki kell allnom pythont tanulni, telepitettem a 3,62-ot, begyujtottem az elerheto magyar doksikat, de atolvasva oket remenytelennek latom a helyzetet, hogy hetfore irjak egy peldaprogramot, tul sok idot igenyel, hogy egyaltalan atlassam, mi mire jo.
Segitsegeteket kerem, hogyan tudok "modularisan" haladni?
Hetfore ket, egyszeruen hangzo rutint kell irnom, de nem tudom, hogyan kezdjek hozza.Az elsonel harom halmazt kell definialni, pl. A1, A2 es A3, amikbe 0-9 kozotti egesz szamokat kell feltolteni.
Minimum3 es maximum 9 elem lehet minden tomb.
Ezutan ki kell listazni, hogy mely szamok szerepelnek mind a harom tombben.A masik feladatnal husz elemet kell definialni, mindegyik egy betu legyen es meg kell adni, hogy melyiknek milyen szine van, 12 szinbol lehet legfeljebb 3 szint kivalasztani.
Majd ki kell irni, hogy szinenkent hany elem van, ami 0 es 20 kozotti szam lehet.
Vegul ki kell listazni ahhoz a legtobb, egyetlen szinhez tartozo elemeket.Egy kis segitseget kernek az elindulashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest