Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
Nemtudom ohgy ebben mi a tiltto talán a saját receptes rés za az kicsit de ha a neten megállta a helyét az az oldala tuti nem tiltott de ha gondolja valamelyik mod kiszedheti ha nemtettszik.
#1 válaszolok magamnak. A Kedvencem a 45 rakétából álló pálmafa/fűzfa effektes tüziljáték darabja oyaln 10-11 ft. A Görög tűz se rosaz ha jól összevan hangolva vagy 5-10 darab!! a patárdákat csak idéglenes használom nemtalálok nagy élvezetet benen nem olyan vagyok mint sokan hogy menenk az utcán és dobálják az útra ha nálam petárda van azgarantáltan nagyot fog szólni
majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.
amit tavaly szereztem nagyon vad volt tuti kis anyag !! 500ft votl darabja (viszonylag olscó) Egy kb 20 cm hosszú és 3 cm Sugarú tehét 6 cm átmérőjű petárda nagyon tuti volt vetem vagy 5-őt és azokat is még ugy dobáltam mint a sim petárdát pl kukába bele + titok. elősször amikor mondta a cávó nemakartam venni de amikor megláttam megbűvölt a kinézete maga a nagysága meg a teljesen koromfekete papir rajta halálfejekkel !!.....
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Revolut
- Gitáros topic
- Star Trek
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.