Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
Nemtudom ohgy ebben mi a tiltto talán a saját receptes rés za az kicsit de ha a neten megállta a helyét az az oldala tuti nem tiltott de ha gondolja valamelyik mod kiszedheti ha nemtettszik.
#1 válaszolok magamnak. A Kedvencem a 45 rakétából álló pálmafa/fűzfa effektes tüziljáték darabja oyaln 10-11 ft. A Görög tűz se rosaz ha jól összevan hangolva vagy 5-10 darab!! a patárdákat csak idéglenes használom nemtalálok nagy élvezetet benen nem olyan vagyok mint sokan hogy menenk az utcán és dobálják az útra ha nálam petárda van azgarantáltan nagyot fog szólni
majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.
amit tavaly szereztem nagyon vad volt tuti kis anyag !! 500ft votl darabja (viszonylag olscó) Egy kb 20 cm hosszú és 3 cm Sugarú tehét 6 cm átmérőjű petárda nagyon tuti volt vetem vagy 5-őt és azokat is még ugy dobáltam mint a sim petárdát pl kukába bele + titok. elősször amikor mondta a cávó nemakartam venni de amikor megláttam megbűvölt a kinézete maga a nagysága meg a teljesen koromfekete papir rajta halálfejekkel !!.....
Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.