- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Fogsz meg nagyon sokat.
Az ultimate filing az lesz, amikor az elakadasjelzot kirakott, megkulonbozteto jelzes nelkuli rendoratutot kell majd kerulnod olyan egyiranyu utcaban, ahol te mesz szabalyosan es nem fersz el. :)
Az lesz majd a szep baleset. :)
(Beszoltam a kozegnek, hogy ''es ezt igy hogy?!'' Valasz - megkulonboztetot jelzest hasznaltam! - erdekes, nem latszik. :DDD)
Engem jelentettek fel ilyenert, friss jogsiskent, igaz, nekem hamarabb beert a feljelentesem a rendorautora. :)
Szoval, sok barom van, de a legbarmabb a _RENDOR_. Vezess kicsit tobbet, ra fogsz jonni... en sem poenbol kovetem a rendorautot, ha elottem van, hanem azert mert nem tudom, mit fog tenni (behelyettesitheto barmilyen premium nemet markara magyar rendszammal :DDD)
Pedig nekem csak egy fosszilis szar Citroëenem van, amiben szar a szelepszarszimmering es megis. :DDD
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
amíg a rendszer nem kényszeríti ki belőled az ellenkezőjét. mivel munkám során emberek által végzett folyamatok szabályozásával fogalkozom, taopasztalatból tudok egy dolgot: amíg az ember megteheti, sumákolni fog. onnantól kezdve nincsen sumák, hogy nem rakom ki neki a ''sumákolás'' gombot. a szoftverek nagyon szigorúak tudnak lenni.
Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest