- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Fogsz meg nagyon sokat.
Az ultimate filing az lesz, amikor az elakadasjelzot kirakott, megkulonbozteto jelzes nelkuli rendoratutot kell majd kerulnod olyan egyiranyu utcaban, ahol te mesz szabalyosan es nem fersz el. :)
Az lesz majd a szep baleset. :)
(Beszoltam a kozegnek, hogy ''es ezt igy hogy?!'' Valasz - megkulonboztetot jelzest hasznaltam! - erdekes, nem latszik. :DDD)
Engem jelentettek fel ilyenert, friss jogsiskent, igaz, nekem hamarabb beert a feljelentesem a rendorautora. :)
Szoval, sok barom van, de a legbarmabb a _RENDOR_. Vezess kicsit tobbet, ra fogsz jonni... en sem poenbol kovetem a rendorautot, ha elottem van, hanem azert mert nem tudom, mit fog tenni (behelyettesitheto barmilyen premium nemet markara magyar rendszammal :DDD)
Pedig nekem csak egy fosszilis szar Citroëenem van, amiben szar a szelepszarszimmering es megis. :DDD
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Ooo... az enyem tud csuszni is. :)
Nagyon tud. :)
Mondtam, hogy nincs benne ABS. ;)
Maximalis fekero viszont a fekpofakon az ~170 bar... ehhez en annyit csinalok, hogy ralepek a fekre telitalppal (nem taposom mint az allat). :)
Hidroscitronal power-assisted fek van... amennyire nyomom, ugy lassul. Csuaszashataron tul meg csuszik. :) -
rATdrAgOn
senior tag
Ooo... a feket azt ugy kell erteni, hogy annakidejen ~20 evvel ezelott 0.93G-s lassulast tudott nyujtani, ha kellett... ABS nelkul. ;)
Probald ki... majdnem 1G-vel bevered a fejed valami dologba. :)
Hidroscitroban nem olyan am a fek mint barmilyen mas autoban... ott ralepsz max erovel, akar ki is utod a szelvedot, pedig te vezetsz. :)
... es igazabol nincsen utja a pedalnak - horror! :DDD
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Nem tudom, nekem meg ilyen elmenyem nem volt, pedig vezettem joparfele vasat. :)
Szvsz, aki elsokerekhajtasuval sodrodik es bogazzal akar elhuzni a fenebe, az barom. :)
Aki meg hatsokerekhajtasuval es fekez, az azert barom. :)
Jo, osszkerek az isten, tudom is, de nekem az nem adatott meg. :)
Ez van. :)
Azert volt mar halalfelelmem, mikor hajtukanyarban gaz nelkul visitottak a gumik a sajat vasamon ~40-el (nem veletlenul volt kint az a 30 km/h limit :DDD).
Szoval, csak ovatosan. :) -
rATdrAgOn
senior tag
Oooo... ez idaig okes is.
De nem egy cimboramat tortek mar szarra ugy, hogy maradando baja lett azert, mert szabalyos volt. 1 tonna versus 40 tonna legfek ide vagy oda az nem egyenlo meccs na. Aztan, ha tudnad, hogy Pesten hany auto megy ugy at a piros kellos kozepen, hogy nincs a nyomaban valami nagy nehez es Scania/Man/Volvo kamion, szerintem csak pislognal.
En nem pislogok csak ralepek telitalppal a fekre ha ilyent latok... :(((
Pedig nincs ABS-em, de a telitalp is nagyon durva egy hidroscitronal - ott atlagos fekezesnel a bojtos cicatappancs szokott bejatszani :/ -
rATdrAgOn
senior tag
Egyelore en sem szeretnem. :)
Foleg nem a kozlekedoedenyemmel (Citroën BX 14 TE). :DDD
Azzal elmeny. :)
Nincs benne _SEMMI_, csak az ami kell. :)
Van benne kormany, gurulo kerekek, meg egy olyan fek, amitol tenyleg meg tud halni az aki utazik benne... masra nincs szukseg. ;)
Ja, meg ez nem borul fel, ha a tulaj nem barom. :)
(MB A osztaly es ESP remlik valakinek?! :))))
Ja, ha kicsit jobb lenne a gep, akkor menne is mint allat, de perpill nekem csak ez jutott... kenytelen vagyok elfogadni :) -
rATdrAgOn
senior tag
-
rATdrAgOn
senior tag
Ize, ez most nagyon OFF lesz :)
Nemtom, van-e jogsid... es ha van, mennyi vezetsz. :)
Szoval, en mielott papirom lett volna (B-kategoria) eleg sokat hajtottam illegalban.
Szamomra a Nagyfalui kozlekedes volt a horror. Aztan raalltam - ha kell, lazan atzugok ~90-el a piroson, ha a mogottem jovo Scania ugy dont, hogy nem akar fekezni. Persze, nem elvezem, de mar hozzaszoktam.
Na meg a sok barom allat felismerese apro kis jelekbol, az aztan a nem semmi. :))
Erre nem tudsz betanitani egy szamitogepet, erre csak egy ember kepes... szvsz ezert fog megmaradni sokaig a manualis vezetes. :)
Hangsulyozottan - szerintem. -
rATdrAgOn
senior tag
Ize, ettol meg mesze vagyunk, de a privat kedvencemnek szamito autogyartonal mar van savelhagyas jelzes - ez pedig nem mas mint a Citroën - persze ez a hazai utakon semmit sem er, mert mindenhol lekoptak az utburkolati jelek. ;)
Amugy meg nem gaz az a manualis vezetes, az adja a kozlekedes sava-borsat :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged