- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Mielőtt autókázni kezdtem, rengeteget közlekedtem bicajjal.
A kocsi megvételétől úgy egy hónapig, valami hihtetlen hiányérzetem volt. Sokáig nem jöttem rá, hogy mi az, pedig mindíg bekötöttem magam. Aztán egyszer véletlenül sapkában vezettem, és minden megvilágosodott: A bukó hiányzott a fejemről:D
A bringás korszakomban annyira hozzászoktam, ha megyek, akkor bukósisiak, hogy egyszerűen hiányzott:))
Ja bukó nélkül még a sarokik sem kerekeztem, szal nem csoda.
Az öv nincs bekapcsolva jelzés néha engem is zavar. Egyszer nem akart megszünni a jelzés. Pár percig eltartott mire rájöttem, hogy most más lámpa világít a csilingelés mellé: csak félig volt bezárva az ajtó:) -
_Petya_
őstag
Mire egy ilyen automatikát kifejlesztenek, nyilvánvalóan a lámpa nem lesz piros neked a teljesen kihalt keresztetődésben, hanem azonnal zöldre vált, amint érzékelli, hogy odaértél. Egyébként, jobban belegondolva, a lámpa is felesleges, mert akár az autódnak is jelezhetné, hogy mehet. ''piros'' esetén pedig a kocsid szólna, hogy miért nem megy...
Petya -
engusz
veterán
Ezek tényleg érdekes esetek. Tulajdonképpen szabálytalanul, de jól cselekedtél. Legalábbis én is ezt tettem volna. Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy ezt egy gép nem ismerte volna fel. De tételezzük fel, hogy abban a világban, ahol ilyen rendszer működik, a közbiztonság is egy sokkal magasabb szinten van.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged