- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zimek
csendes tag
sziasztok!
Sikerült megvenni a Polar BT övet, rögtön ki is próbáltam. Runtastic pro-val próbáltam összehozni, meg is találta, de a csatlakozásnál csak a "homokóra" pörög hosszú perceken keresztül. Aztán ha visszalépek, akkor néha mutatja a pulzust. (6ból kb 2X) Amúgy működik. Endomondoval nem volt gond, de abból csak alap verzióm van. Gondoljátok, hogy kár volt a runtasticot vettem meg anno? Lehet, h endomondot kellett volna? Köszi...
-
zimek
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is eljött az idő, hogy valamivel rávegyem magam a sportolásra, ehhez akartam venni pulzusmérő órát. Sajnos azonban az olcsóbbak (20 alatt) nem alkalmas EKG-szerű grafikonokat készíteni, illetve sz.géppel nem összeköthetők, a pillanatnyi értékek és a célzónák nekem nem elegek önmagukban, nekem táblázatok kellenek
Decathlonban láttam 6eért órát pánttal, ehhez még 9ért valami kütyüt ami tárolja az adatokat, de ez így macerás. Az, hogy veszek egy 20e+ órát, sajnos számomra lehetetlen.
Mivel a mobilt eddig is használtam (zene+endomondo), egy BT-öv beszerzésén gondolkodom. A Polar jónak tűnik, bár 18e az ára, így sem jövök ki olcsóbban sajnos, de legalább EÜ pénztárra megvehetem. Ez jó 5let lehet szerintetek? Egyéb más, olcsóbb megoldás esetleg? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Ninebot by Segway F25E II
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest