- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
Alvin76 #1105 üzenetére
A zerge-n volt akció, meg volt limitált darabszám egy FB csoportban is, ahol a navi-gate-sek hirdették.
ILYENEM van.
Csak ezt használtam/lom, nem tudom a másik milyen.
A GPS-t én csak az óra szinkronizálására használom.
Nem sport miatt, hanem kifejezetten a pulzus miatt tartom a cuccot. -
Coc@s
őstag
válasz
Alvin76 #1099 üzenetére
Hali!
Én 235-öt használok mellkaspánttal.
A csuklós pulzusmérésen kívül teljesen ugyanaz a 230 és a 235.
Nyilván ha pulzusmérő növeli valamelyest a fogyasztást.
Az én tapasztalatom úgy, hogy én mindig méretem a pulzust napközben pánttal, éjszaka csuklósan, hétvégén általában csak csuklósan, de ez változó.Amikor nappal pánt éjjel csukló, ilyenkor elég 3 naponta tölteni.
Csak csuklósan két naponta töltés.
Ha csak óraként működik, ilyenkor csak időnként mér pulzust, és mondjuk az értesítések is ki vannak kapcsolva, akkor 5-7 napig is bírhatja.Én 0-24-ben használom a pulzusmérést, így nálam a 2-3 napos üzemidő a standard.
Pántból és jeladóból nekem a gyári van meg, más jeladóval nincs tapasztalatom. Ez a jeladó az általam használt módon kb. 3 hónapot bír egy normális elemmel. (3 V alatt elkezd meghülyülni.).
Pántból van egy ebay-es is, ez kb. 1500 Ft volt, működik.
Viszont ami a gyári pánt ellen szól, legalább is nálam.Amikor elkezdett az idő melegedni én meg jobban izzadni, hiába mosom minden hétvégén a páőntot, már egy napi használat után kezd igen kellemetlen szaga lenni. az ebay-esnél ezt nem tapasztalom.
A gyári kiképzése viszont sokkal masszívabb, az négy érzékelős, míg a másik csak kettő.A garanciát mindenképp vedd figyelembe a vásárlásnál.
Itthon garanciát csak a Naavi-Gate és viszonteladóiknál vásárolt órákra tudsz intézni, minden más az adott forgalmazón múlik. A külföldi meg hát ugye még macerásabb.
Nekem novemberi a cuccom, bajom eddig nem volt még vele.Egyébként pont 1-2 hete volt egy akció, amikor a 230-at és a HR pántot együtt lehetett megvenni ~60.000,- ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest