- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Egyetértek!
Elvileg tápáramkörnek tényleg kellene simítani ezeket a hirtelen fellépő tranzienseket, de szerintem leginkább a simító áramköri részeken spórolnak a leginkább sajnos és én ezért nem szeretem ki be kapcsolgatni a dolgaimat. Vincseszternek is inkább az tesz jót ha napi 4-5 ki-be kapcsolás helyett a munka végeztéig folyamatosan megy a géppel egyetemben, hiszen itt a fel és lepörgés sem biztos, hogy egészséges neki hosszabb távon. De már ez nagyon OFF, bocsánat!
-
RangerFox
veterán
Igazából csak az összefoglalót és a téma tudnivalókat tudom szerkeszteni, szóval köszi hogy szóltál, hogy írják át a Topic nevét
Most értem haza, holnap reggel összedobok egy kis szösszenetet a Ps TV-ről, általános tudnivalókkal, doboz tartalma stb. Ha valaki szeretne még valamit változtatni, ötleteket, tanácsokat szívesen várok
-
renji00
aktív tag
Tuti, a többi mentésem fent van. Gondolkodtam hogy újrakezdem a játékot, de kedves Namco Bandai nem akarja patchelni a PS4 féle fordítással a Vita verziót. Ami valljuk be, elég szar lett. Nem baj, inkább reménykedem valami jó akcióra abban az 1 hónapban és lehúzom róla az a + 10% kedvezményt.
-
Elims
veterán
"...ha a közösségnek nincsen ellene kifogása..."
Lehet,hogy ez mindegy.A "közösséget" meg sem kérdezik erről.Vki jelentkezik és az lesz.
Nagyon bízom benne,hogy itt tényleg hozzàértő lesz.
Köszi a segítséget!Màr vita-ra is létezik ugye a hand grip.Annàl hogyan van megoldva a r2/l2 gombok?
Eddig csak felmerült bennem egyszer-kétszer,hogy venni kellene.Ha vmilyen fizikai gombbal lenne megoldva akkor biztos,hogy vennék most egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest