- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Nem sok időm volt játszani,így a vita-t vettem elő és kipróbaltam ezt a wrc 4-et.
Már a 2.perc után tudtam,hogy rászaladtam és nem lesz hosszúéletű. :-( Ugyanaz a helyzet mint a legtöbb vita-s játéknál ahol sokszor kell nyomkodni a L1/R1 gombokat.Mivel hosszú ujjaim vannak nagyon kényelmetlen.Megnéztem,hogy hátha át lehetne rakni az x/négyzetre a gázt/féket,de sajnos nem. :-/
Jó lenne venni hozzá egy olyan kiegészítőt mint amilyet a psp-hez is kitaláltak -most nem jut az eszembe a neve- azzal hasonló lenne mintha egy joy-jal játszanék vagy csatlakoztatni a géphez egy joy-t azzal az account-os furfanggal.
Ha tudtok vhol olyan kiegészítőt jó árban,írjátok meg légyszives.Egyébként maga a játék nagyon tetszik.Elégedett vagyok a grafikával/hanggal/irányítással.Rally játéknak tökéletes!Én is merem ajánlani. :-) Leszámítva ezt a bénaságomat. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest