- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem "annyira" vészes. Elég volt egyszer végigjátszani, de közben össze kellett szedni a ládák 90%-át. Az elején nem foglalkoztam a ládákkal, utána guide-al felszedtem amennyit kellett és a végén megint nem gyűjtöttem őket. A játék 4/5-ig normalon nyomtam, ott volt egy fight amin nem jutottam túl vagy 10x sem, felajánlotta a játék az easy módot és a hátralévő pár órát úgy fejeztem be. Utána kellett nyomni egy new game+ -t, de csak kb 15 percet kellett játszani amíg kiesett pár trophy. A legcombosabb része ezután jött, a 7db challange, azok tényleg nehezek voltak. A legtöbbet a 6-ossal szívtam, az mondjuk elvitt talan 1.5-2 órát. A többi max 15-30 perc gyakorlással meglett. Igazából tetszett a játék, azért trófeáztam csak
Mint a fentebbi képen is látható, nem vagyok nagy gyűjtő, összesen van 13 platinám. Cakk-pakk ~20 óra volt az egész.
-
szika87
aktív tag
Én se akarok belegondolni
hülyét kapnék tőle, azért játszok egy egy játékkal hogy élvezzem és lekössön, de a platinázáshoz kell idegrendszer.
Egy játékot maxoltam ki teljesen egész életemben, az a Plants VS Zombies voltde az egy borzasztó szórakoztató és addiktív játék, nem lehetett letenni addig míg nem már nem volt benne több pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Lenovo Legion go
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest