- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr. Student #42527 üzenetére
GT5 az 2750Ft lesz PlayIT-n (másnak is bevásárlok már, pü ha neked is kell)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
dilipok #42512 üzenetére
Tudom. Néha nem tudok, hogy sírjak-e vagy nevessek a matchmaking rendszeren... mi is megőszültünk mire bedobott valahova. Aztán összesorsolhat kimaxolt csicskákkal is. Amúgy tényleg skill kérdése az egész, a gear már-már másodlagos. Átváltottam a karim Hadészosra és először odakentek a falhoz az első három percben. Utána tripple kill, fuck yeah és a végén második lettem egy szál Gladiator gearben
-
Mister_X
nagyúr
válasz
dilipok #42505 üzenetére
Azt hiszem van mindenkinek instant cast immune spellje, amit levegőben vergődve is aktiválhat, ilyenkor nem sebződik, nem kaphatják el. Poseidonnál Shield of Boreas a neve, én azt az itemet használom.
@Konczi06: Console Corner
@Jookomak: nem feltétlen, Camponában majdnem lecsaptam egy Orange Boxra és Oblivion 5th Anniversaryra, mindkettő 3k volt.
-
Mister_X
nagyúr
Alakul a PlayIT PS3-as kínálata is:
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff #42453 üzenetére
Nem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Magnat #42445 üzenetére
Igen, se az förtelmesen szar, ha forgolódik a karakter minden mozdulatra. Ez nem egy egér, ami ott hever stabian az asztalon, hanem a kinyújtott kezed, ami fáradékony. Nekem 40-30-as a deadzone, így gyorsan is tudok fordulni, ha kell és még így is rajta tudom tartani a célkeresztet valakin, ami nem kicsi előny.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
wrathchild #42440 üzenetére
"Mi az a legközelebbi távolság a kamerától számítva, ahonnan
már tökéletes élménnyel játszható a Move?" - 1 méter, nekem néha kevesebb is."Változik-e ez a távolság más-más játékoknál, vagy mindig kb ugyanonnan kell játszani?" - a legtöbb játéknál van egy cirka tíz másodperces kalibrálás, tehát abból az egy méterből lehet mondjuk 7-8 is, ha neked úgy tetszik.
"Változik-e ez a távolság 1 és 2 játékos esetén, vagy ketten is
ugyanolyan "közelről" tudunk játszani?" - helyigény kérdése, egy Killzone-t lehet egymás mellett tolni, de egy Just Dance már érdekes lenne. A kamera nagy teret belát, tehát lehet helyezkedni."A kamera lehet akár 180 cm magasságban vagy 60 cm magasan
is, ez mindegy?" - Mivel kalibrálsz, ezért mindegy, nekem 190 magasan van és nem is középen, hanem a TV sarkában."Sports champion 1 vagy 2 a javasoltabb első játéknak?" - megnézed, hogy milyen sportágak vannak és azt veszed, ami szimpatikusabb. Amit ajánlok még, az egy Just Dance és egy FPS (Killzone 3 vagy Resistance 3). FPS-eknél lehet molyolni rendesen, hogy neked tökéletes legyen, deadzone, érzékenység, stb.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
saltrock #42424 üzenetére
Store-on 4500Ft a 90 napos Plus.
@Cranium: a játék lemezén lesz egy kódsor (valaki linkelte, de most nem ugrik be), abból ki lehet következtetni a régióját. Ha NTSC-s, akkor US profil kell a DLC-knek, ami lehet a főprofilod is feltöltőkártyákkal, árban talán az a legjobb Store.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Lancelot07 #42395 üzenetére
Ugyan ott? Hol árulnak 3000Ft-ért GoW-3-at?
Más: ááá, tökön szúron magam
Tegnap este volt egy áramszünet és nem pont akkor mentett automatikusan a Sly Cooper? "There is no saved data", pedig már a harmadik fejezet végén voltam
-
Mister_X
nagyúr
válasz
akos90 #42385 üzenetére
El kell keserítselek: pénzt dobtál ki az ablakon. A PS3 hűtése meg lett tervezve, ha ehhez valamit hozzáraksz vagy elveszel, gátolod a működésben - két egymás mögötti ventillátor nem fog kétszer olyan erős levegőt fújni, egy bizonyos távolságtól lenne hatékonyabb egy hangyányit az egész, de ezek a kis mütyürök nem tudnak akkora levegőt megmozgatni. A legésszerűbb megoldás az, ha úgy helyezed el a gépet, hogy az oldalt lévő ventillátornyílásnál és a gép hátuljánál hagysz annyi helyet, hogy ne rekedjen meg a meleg levegő.
És maximum a szobaventillátor fújjon a PS felé, ha már G model.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr. Student #42356 üzenetére
Mittudomén. 1500Ft a belépő, majd tartok a többieknek nagybevásárlást.
@james: a legutóbbi egybe esett a Holdfényconnal, ez asszem nem fog.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr. Student #42354 üzenetére
A kiállított gépeken egyfolytában a kisgyerekek lógnak, esélyed sincs, hogy csinálj valamit... 2009-es Budapest Game Show volt a legjobb. Ingyenes belépés, kint volt a legtöbb hazai forgalmazó, kint volt egy csomó hardver, netbook, laptom, volt hardvertúlhajtás (4db GTX285, ha jól emlékszem, egy LGA1366-os Core i7 társaságában), tombola, Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenés előtti kipróbálás, meg lehetett küzdeni a WCG bajnokokkal, CS:S bajnokság, Win7 bemutatkozás, gamer girl szépségverseny... áh, a PlayIT túl bazári már ehhez képest - ráadásul évente kétszer van.
-
Mister_X
nagyúr
Az új 45e Ft-os (hol?) SuperSlimben csak 12GB flash háttértár van, míg a használt Slimek ezen az áron 160, de inkább 320GB-os merevlemezt tartalmaznak. Nem tudom, hogy te mit nézel, de éppen csak az ember szemét nem szúrja ki a háttértár mérete, pláne mikor már a tartozékoknál tartasz...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
buci30 #42337 üzenetére
Én magyarra tértem, szvsz sokkal kényelmesebb (nekem), hogy tudok bankkártyávak vásárolni, mert nem lenne kedvem venni egy £16-os feltöltőkártyát, amikor csak egy 1220Ft-os Darksiders kellett nekem.
A húsvéti akciók kitartanak vajon tizedikéig? Nagyon fáj a fogam egy PixelJunk: Monstersre és az most féláras...
@supercow: nem is kellene semmi lapozás meg #1Hsz, ott van felül az öszefoglaló, csak le kéne nyitni...
-
Mister_X
nagyúr
LoL, ennyire kényelmes lenne a cross-buy? Ugye nekem promós Sly Cooperem van, de feltévedtem a Store-ba, hátha van Sly-os avatar (nincs) és próbaképp rámentem a Vita-s Thieves in Time adatlapjára. Aztán ott volt a Download gomb
Hozzá is adtam a letöltési listámhoz. Azt hittem, hogy a PS3-as verzió mellé adnak egy voucher kódot, de ezek szerint nem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = - #42213 üzenetére
A Paradise jó, de smafu a 3-hoz képest.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = - #42211 üzenetére
Burnout 3: Takedown - feltétlen próbáld ki. Maximum nem fog neked bejönni, amit azért kétlek
-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = - #42208 üzenetére
Amíg merengel, PS2-re szerezd be a Burnout 3-at (meg Revenge, Legends, Dominator), TOCA3-at, Test Drive Unlimitedet és egy jó ideig el leszel, mint befőtt
-
Mister_X
nagyúr
Az új Sly Cooperről röviden:
Zseniális játék. A grafika príma (imádom a cel-shaded megoldásokat), a szinkron tökéletes. Sly és a csapat többi tagja is folyton nyomatja a vicces beszólásokat és a játék rengeteg komikus pillanatot tartalmaz. A platform elemekkel nincs semmi baj, viszonylag könnyűek, de simán lehet hibázni, ami HP levonással jár. Lopakodni rengeteg helyen kell, bár néha idegesítő, hogy pont a legrosszabbkor ébred fel egy őr vagy törik el valami a közelünkben. A feladatok is változatosak, minden karakternek megvan a maga speckója, stílusa. A bossharcok azért nagyon kemények a játék többi részéhez képest, de ezek általában reflexekren múlnak. Bár most lehet, hogy ez változni fog a későbbi fejezetekben, egyelőre még csak az elsőn vagyok túl. Simán megéri az árát.
-
Mister_X
nagyúr
Kész a PS, rohanok is érte a szervízbe
Diagnózis: rövidzárlat víz okozta oxidáció miatt, ami következtében cserélni kellett a processzor tápellátóit. Gondolom emiatt nem működött a processzor rendesen és a rendszernek mindegy volt, hogy oxidáció vagy a tokozás leválása miatt, bedobta a sárga ledet. 10000Ft lesz, amibe sajnos a GoW3 és a GoW: Ascension is bekerült
Na, majd fizetéskor első kiadásban mindkettőt...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #42163 üzenetére
És ezek mind elérhetőek Magyarországról?
@Fang: zu erst, liest bitte die 0. Kommentare und du kannst findet alles. Na ja, wenn du unterschreiben für die Plus, du wird deine Spielesammlung bekommen. Das ist enthält jetzt neun PS3 und drei Vita Spiele ([link]), sie sind "Kostenlos". Zwei bis drei wird hat ersetzt pro Monate.
Entschuldigung für mein Deutsch.
-
Mister_X
nagyúr
Agyam eldobom a hardveraprós csürhe miatt
Nevetséges, hogy mi milyen ajánlatok jönnek... csemege:
- "Hali, 2000-ért vinném a GOW3-at személyes átvétellel"
- "Udv 500ert mit adsz." ["ennyiért vegyél levegőt, de jó mélyet...]
- "Szia, 5000Ft-ért vinném a Move Starter Packot"
Aztán alapból mindent nyomott áron adok, mert kell a pénz a javítás miatt, de ezek még a 0Ft-ból is alkudnánakSzerencsére azért vannak normális emberek is, SC2, GT5 el is kelt a meghirdetett áron, GoW3-at meg holnap adom postára.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nokia párti #42093 üzenetére
[link] aztán kiderül, hogy van-e értelme vegyipariba járnom.
-
Mister_X
nagyúr
Óigen, ez kellett nekem. Mint kiderült, a PS nem sárga ledes, hanem tényleg víz okozza a gondot, csak az úgy okozta a zárlatot és oxidálta a NYÁK-ot, hogy YLOD-nak hitte a gép
Elvileg kuka. De talán a vinyó, meghajtó, bekapcsoló panel, táp megmenthető és eladható. Ennyit erről, ezt már nem ússza meg a nevelőapám azzal, hogy "nem fogok olyanért fizetni, ami zavat engem"
-
Mister_X
nagyúr
Úristen, rászabadult a Leute a netre
9 új privát üzenet, ebből 8 érdeklődő, egy pedig orichalcos
ha így haladunk, még szombaton is meg lehet a gépem
Nos, nincs módszer a profil távoli letiltására?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DM-Fan #42036 üzenetére
Lényeg: ne fújkáljatok be a gépbe hajszárítóval hideg levegővel se (kiderült, hogy ez történt), mert megreked a lamellák között a por és fél óra alatt elhalálozik a gépetek
Aztán most leltem olcsón boltban 80 gigás fatet (40GB is ugyan annyi), ha ez CECHL04, akkor viszem is. Csak nem engedek senkit a gép közelében és rendszeresen fogom takarítani.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #42026 üzenetére
Kérem alássan, hol?
-
Mister_X
nagyúr
Srácok.
Valszeg elviszik a PS-t. Csak ugye ott a vinyó, a rendszerben bankkártya adatok vannak, a profilomon aktiválva nem egy pénzes cucc, stb. Mi a teendő? Valahogy megoldható, hogy amikor az a gép meg lesz javíttatva, amikor bejelentkezne, letiltsa a Store azt a gépet, így védve a profilomat?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kelzsoca #42018 üzenetére
Lehet, hogy végül egy használt mezei Slim lesz (160GB). Ez megtenné?
Amúgy egy szerviz mondott a gépre egy 15k-s árat, azt hiszem, a vevő meg is van rá... van még 6k KP-m, Sport Champions 2-t holnap elviszik 3k-ért, nevelőapámtól is kérek pénzt... és akkor már csak egy dolgot kellene eladnom, hogy meglegyen a használt Slim és akkor nem vettem fel hitelt, esetleg azzal kijönne egy SuperSlim. Csak vegyenek meg valamit...
-
Mister_X
nagyúr
Nevelőapámat így is le fogom húzni egy kevéssel, mivel nagy az esélye, hogy miatta ment tönkre a gép. Tíz ezer forintra nem tudnak olyan durva kamatot rádobni és már most dolgoztam annyit, hogy akár 50%-os kamattal visszafizessek 30.000Ft-ot. És másra nem kell költenem.
Óigen, hab a tortán: mielőtt hazamentem, megvettem a Darksiders első részét kőkemény 1220Ft-ért, hogy majd játszok azzal
Se baj, majd a köv gépen.
-
Mister_X
nagyúr
Jobb helye pedig még nincs. Hó végén lesz egy monitorom, akkor majd költözik az új gép (ha lesz addig). Bár eddig megvolt a futókával, mert három polc volt közöttük, a palánták kerültek rossz helyre. De ahogy elnézem, esetleg egy SuperSlim tökéletesen elférne, de a szobámban nem esne semmi bántódása.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Nevelőapám vallott. Amíg suliban meg a szerkesztőségben voltam, viráglocsolás közben víz ment a PS-re és egy ideig nem kapcsolt be. Többet nem tudtam meg, de valószínűnek tartom, hogy hajszárítóval nekiesett a gépnek. Ha meleg levegővel fújt be a PS-be, az okozhatott egyéb bajokat, de ha hideg, ha meleg levegővel fújt be, benyomhatta a port a borda lamellái közé és emiatt adhatta meg magát fél óra után a drágaszág (volt, hogy tíz órán át ment folyamatosan, többször is)... Már megvan, hogy kire hárítsam a költségek egy részét. Az alábbi opciók lehetségesek:
a) eladom, mint alkatrész cca. 15.000Ft-ért
b) megjavíttatom 10-12.000Ft-ért és használom tovább nagyon körültekintően
c) megjavíttatom és eladom cca. 25.000Ft-ért
d) megjavíttatom, de nem említem meg, hogy javítva volt, csak annak, aki kérdezi (nem a legetikusabb, ezért csak van ez az opció)40.000Ft-ért kapni Slimeket (160GB), esetleg bemegyek a bankba, elvileg élhetek 10 és 50 ezer forint közötti hitelkerettel.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Goldwin #41992 üzenetére
Én. Csak egy kis késéssel. Ha jó árat mond a szervíz, akkor boldog leszek.
Bazdmeg, te kis fórumbúvár
A vétel ettől független nemvolt rossz, csak én voltam hülye. Ha mélyebbre ásol, láthattál volna olyat, ahol azt mondtam, hogy az első dolog fat gép vásárlásakor annak a kitakarítása lett volna. Na, ez elmaradt, pedig még most is menne...
@Tegla80: Thx, szombaton kipróbálom.
-
Mister_X
nagyúr
Hüm.
Ez a hibajelenség mit takar? Sly Cooper közben kapcsolt le a gép, bekapcsolásra csippan hármat, majd pirosan villog. A kézikönyv erre azt írta, hogy szokatlan felmelegedés, ellenőrizzem, hogy meleg helyen van-e a gép és hagyjam kihűlni. Azóta eltelt egy bő óra, de most is ugyan az. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Goldwin #41965 üzenetére
Nem játszottam sajnos az elődökkel, de az eddigiek alapján nem rossz - bár csak egy fél órát tudtam vele játszani, aztán bekapcsolt a PS hővédelme (ideje lenne szétkapni). Nem is lesz drága, emlékeim szerint 10k alatt lesz, ráadásul mind Store-on, mind lemezesen.
A teszt, a teszt... Hát megpróbálom a megjelenés napjára egy nem-szubjektív-bemutatót összehozni, ha a PS sem fog addig elhalálozni. Sajnos vasárnap tudom majd csak kipucolni.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Xirtam #41949 üzenetére
Hogyne, receptre fel is írom neked ezeket:
- PlayStation 3 Slim 320GB vagy PlayStation 3 Super Slim 500GB
- Killzone 3
- God of War: Ascension
- Gran Turismo 5
- 3 vagy 12 havi Plus előfizetés
A fentiekkel is el leszel egy darabig, pláne multiban. Recept nélkül kapható és ajánlom a God of War 3 vagy inkább Saga Collection-t, Killzone 2-t, Resistance Trilogyt és még sok más, SCEE kulcsó alatt fellelhető orvosságot. Vásárlásnál és után kiemelten kerülje az olyan termékeket, mesterséges adalékokat, amelyekben megtalálható -minden bizonnyal egymás mellett- a C, az F és a W betű!Doctor_X
Kérem a következőt! -
Mister_X
nagyúr
Ascension multi:
Éppen összegerebjézett a matchmaking egy 8 fős Match of Championsra, és beköszönt valaki, hogy "Hello-ooh". Nem voltam kíváncsi a pubertásban szenvedő britishek cérnahangjára, ezért elnémítottam. Elindul a menet, a csata közepében hallom, hogy "Bandi, gyere már". No, egy magyar. Csak melyik? Hogy kiderítsem, elkezdtem kivégezni egyesével az embereket. Egyszer megtalált egy player kevés hp-val és elkezdtünk harcolni, majd bemondta a valaki az éterbe, hogy "húzzá má innen". 6-an vannak rajtam kívül, így ez nem tett semmit. Aztán védekeztem, sikeres parry, speciális könnyűtámadás, majd lerúgtam a kecseget Trója faláról. A "Ez mi volt a mocskos durva anyádat, te geci" után tudtam, hogy magyar, így ráírtam, hogy milyen jó headsete van, tisztán érteni mindent
-
Mister_X
nagyúr
válasz
coleen #41839 üzenetére
PS3 + 12 havi Plus előfizetés = annyi játékkal, hogy időd se lesz végigvinni. A teljes élvezethet meg egy Killzone 3 + God of War Ascension (és Saga Collection) + Gran Turismo 5 hármas kell, amiket idővel kiegészíthetsz olyan nyalánkságokkal, mint Uncharted trilógia, InFamous 1-2, MotorStorm széria, Heavy Rain, Dark Souls, Castlevania, Bayonetta, Resistance trilógia, LittleBig Planet sorozat, és még a közeljövőben Sly Cooper 4-gyel, Beyond: Two Souls-szal, The Last of Us-szal.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr. Student #41829 üzenetére
Regisztrálsz külön profilt és lakhelynek a megcélzott Store-ét adod meg.
-
Mister_X
nagyúr
Az járható út, hogy a gépemen csak a te accod csak ott lenne a háttérben és az azzal leszedett pluszos cumókkal a főprofilommal játszok?Azért vigyázz velem, mert minden álmom, hogy csőbe húzzalak egy 50%-os PlusértNa, ez azért elég epic fail...
Miért nincs itt semmi Master-Slave alárendeltség?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
james001 #41788 üzenetére
A Crytek csak a csapatot vette át, a jogokat nem
Pedig azért még minimum két rész kellett volna, esetleg ötödiknek egy allin apokalipszis lovasai megoldás is elkélt volna - megszólaltak (most már tényleg) a végítélet harsonái, menny és pokol hadai végső összecsapása közepette játszódhatna a Darksiders V, miután mindegyik lovasnak megvolt a maga kalandja. De ebből nem lesz semmi
R.I.P. THQ, már emiatt is hiányozni fogtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest