- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
olbaidhun #35600 üzenetére
The Last of Us. AAA cím lesz a Naughty dogtól.
-
jookomak
őstag
válasz
manutdzoli #35323 üzenetére
A gran turismo-t, ha még nincs meg.
-
-
jookomak
őstag
válasz
crysis 2011 #34907 üzenetére
Alap "live"-ért nem kell fizetni, de van a Playstation plus előfizetés, amiért kapsz teljes játékokat (amíg él az előfizud), több kipróbálható tartalmat, felhőbe tölthető mentéseket, stb.
Megvenni a legújabb szériát érdemes, megbízható helyről a gyári sony gari miatt (1.hsz). Platinumshop szerintem jó bolt, kaptam rendes garit, jó áron is dolgoznak, úgyhogy én ezt venném: [link] hdmi kábel+GT5 4k-ért simán megéri. -
jookomak
őstag
válasz
tranceformat #34897 üzenetére
Usa reggel, usa store-ból eu-s gépre le lehet tölteni, működik is, de fizetni csak psn carddal lehet. Uk store-nál ugyanez. Csak a magyar store-ról lehet magyar bankkártyával vásárolni.
Dlc-kkel kell vigyázni, azokat csak abból a store-ból lehet megvenni, amilyen régiójú a játék lemeze.
(#34842) jim.clark: Ez a lényege ennek a nyűves kontrollernek, hogy fokozatosan tudd adagolni pl. a gázt egy autós játékban. Szerintem kár átállítani. Amúgy általában a legtöbb játékban át lehet, mondjuk amit írtál, abban passzolom. GT5-ben tuti lehet, más autós játékkal meg nem kell játszani ps-en.
-
jookomak
őstag
válasz
WhiteWalker #34652 üzenetére
Nincs pp, nincs vándorlás, semmi.
Kollega kérdésén elgondolkodva...tényleg nincs értelme a magyar acc-nak.
Uk-több a cucc, és olcsóbb, a magyar ezek közül egyik sem. Uk-nál csak a psn kártyázás szívás, de azt meg lehet itt venni a hardveraprón is megbízható embertől. -
jookomak
őstag
válasz
WhiteWalker #34648 üzenetére
Paypal nem nyerő. Magyar store-on tudsz kártyával vásárolni. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha a fő accod a magyar, az uk-ról pedig megveszed a dolgokat psn card-dal, mert még így is olcsóbb, mint a hun store, és nagyobb a választék.
-
jookomak
őstag
válasz
WhiteWalker #34502 üzenetére
Hát épp ez az. Azokat a gépeket el kell felejteni. Inkább kell venni használtan egy ps2-t, illetve tovább kell lépni. A legtöbb nagy játék kijött hd collection-ben, ami meg nem, arra inkább csak emlékezzünk...
-
jookomak
őstag
Killzone 1. része fenn van valamelyik store-on? Úgy emlékszem bejelentették, aztán sokat csúszott. Lett belőle valami?
-
jookomak
őstag
válasz
BlackJack80 #33384 üzenetére
Én ezt a boltot szoktam ajánlani, magam is ott vettem a második pédányt, magyar gari, sony garjegy, minden van.
És olvasd el a topik 1. hsz-ét, különös tekintettel a méltányossági garancia részre. Valamint 1-2 oldallal ezelőtt volt kitárgyalva egy hasonló kérdés. -
jookomak
őstag
válasz
waterdragon1 #33278 üzenetére
Menüben barangolás, jobbra balra, nem fagy-e mittomén. Nem kell túlragozni, hozzám jött egy srác, benyomtam az uncahrted 2-t, ment 5 percig, szétszedtem, vitte.
A vinyók alapján be lehet azonosítani a modelleket. Minél nagyobb vinyó, újabb kiadás, annál kisebb csíkszéleségen gyártották a cuccot, kevésbé fogyaszt, és melegszik. Jelenleg cech-3004b asszem.Nem szériahibásak, de igenis el tudnak romlani, bár nem annyira jellemző mint régen az x360-nál. Mint minden mai komoly műszaki cikk. Ezért kell hozzá nagy garancia. Ezért nem érdemes spórolni azzal a 15-20 ezer forinttal.
-
jookomak
őstag
válasz
waterdragon1 #33276 üzenetére
Többünk szerint nem szabad használtat venni. Kb 40-ért mennek a jó állapotúak, boltban meg 60k 1+2 év garival. Én annyit inkább kiadnék érte.
Ha használtan, akkor csak olyat, ami még esetleg garis, illetve van rá méltányossági garancia (keress rá a topikban). Vásárlás csak személyesen, megizzasztani pár percig valami jó grafikájú játékkal, utána előtte meg barangolni egy kicsit a menüben, store-ban. -
-
jookomak
őstag
válasz
SaMURaIDrAkE #33073 üzenetére
Ha valami fölösleges a ps-hez, akkor az a nagy külső vinyó. Hacsak nem tört géped van. De az meg itt ugye tiltott. Amúgy max zenét, filmet (az egyszerűség kedvéért szinkronos avi-t) tárolhatsz rajta.
-
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
Miért nem raknak bele két Cell-t?
-
jookomak
őstag
Igazából az az érdekes, hogy a te posztodból jelöltem ki a szöveget, és kattintottam jobb gombbal a keresésre.
Tényleg nem akarok összeveszni veled, de általánosságban elmondható, hogy sok olyan kérdés, poszt, blog, bejegyzés van a ph-n, aminek van saját topikja, illetve 30 mp kereséssel megtalálható a válasz.
Részemről ennyi. -
jookomak
őstag
válasz
Vîncent #31506 üzenetére
Azt az egy év kibővítés gondolom olyan hely adja, ahol alapból nem adnak Sony méltányossági garanciát. Ott ne vásárolj!
Amúgy az első hsz-ben valóban sok dolog le van írva, és a méltányossági garanciára is elég sok találatot ad a kereső.
320 gb-ost azért érdemes venni, mert az a legújabb széria (cech-3004b). Teljesítmény különbség nincs köztük, de időről időre kisebb lesz a gyártási csíkszélesség, kevésbé melegszenek az újabb gépek. -
jookomak
őstag
A lokalizálásról még mindig semmi konkrét info? Gondolok arra, mint az ms-nél volt, hogy a külföldi account-okat lehetett honosítani.
Ha valaki pl. UK-ból USA-ba költözne, akkor mi van? Sony szerint ilyen nincs, nem is lehet, ez csak kamu?
-
-
jookomak
őstag
válasz
ricshard444 #31301 üzenetére
Ki kéne próbálni egy másik gépben, aztán ha ott jó, akkor megpróbálni visszacserélni ott, ahol vetted, vagy a magyar forgalmazónál. Írta valaki, hogy asszem egy EA játékát (talán fifa) a bolt nem cserélte, de az ea képviselete egy levelezés után igen.
Ha kintről van, akkor kicsit talán macerásabb. -
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
shopto.net. Lehet választani gyors szállítást, 2-3 nap alatt itt a cucc. Persze drágább mint a többi, meg alapból sincs annyi akciójuk, és olcsó játékuk, mint az általad felsoroltaknak.
Uncharted pack pont nincs ott se mondjuk jelenleg.
Meg nem tudom ismered-e azt a nagyon király oldalt, ott egy csomó használt játék van, uncharted tuti, hogy mindig van eladó. Kis alkuval az 1-2-t ki lehet fogni 6k körül.
HardverapróVagy csak simán vegyél egy első részt, és amíg végigjátszod, levadászod a 2-t.
-
jookomak
őstag
válasz
SektorFlop #30938 üzenetére
Ha visszakeresel, megtalálod a választ: nem, csak a vip map pack-hez kell kód.
(#30941) szasanyi: Arról nem is beszélve, hogy ma toltam be egy listát, ahol rajta vannak az online pass-os játékok.
-
jookomak
őstag
válasz
Ivan Kozirev #30919 üzenetére
zavvi-n pedig 3500 az új, igaz platinum.
-
jookomak
őstag
válasz
nokia párti #30848 üzenetére
Azért nem csak a minőség. Sokszorosan bonyolultabb a felépítésük a mai gépeknek. Gondolj csak az asztali procikra, 15 éve még ventilátor, illetve hűtő sem kellett rájuk, ma meg mekkora tornyok vannak. Egyre több tranzisztorból állnak a chipek, és egyre nagyobb az esély, hogy tönkremegy.
Ettől függetlenül persze valóban gyorsabb az elavulás, avultatás, így gyakrabban kell cserélni az eszközöket. -
jookomak
őstag
Az a baj ezekkel a handheldekkel, hogy pár nagy címen kívül kevés a normális játék. Nagygépre folyamatosan jönnek az AAA játékok, míg kézikonzolra van 5 kiemelkedő játék, a többi meg az éves fifa, nfs, stb. Arról nem is beszélve, hogy a pár exkluzív is van, hogy megjelenik később ps3-ra, lásd gow coll. II, és mgs pw.
-
jookomak
őstag
Legnagyobb gond a flasheléssel: nincs GT5 patch, és seasonal event, valamint dlc sem
-
-
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
válasz
TheStigKrisz #30323 üzenetére
Megnéztem a sajátom, nincs benne semmilyen kód. Nyugodtan veheted használtan.
-
jookomak
őstag
Én szoktam olyat is rendelni, ami nem fér be egy postaládába, pl ruha. De mondom, múltkor olyan is volt, hogy át kellett vegyek valamit. Pontosan mondjuk nem emlékszem, de szerintem valami zavvis cucc volt. Én is meglepődtem.
Amúgy azt is el tudom képzelni, meg hallottam is ilyet, hogy a nagy csomagot ki se viszi a postás, csak bedobja az értesítőt.
-
jookomak
őstag
válasz
buffon007 #30203 üzenetére
Ha nem tudod átvenni, akkor a postás hagy egy értesítőt a ládában, és beballagsz érte a postára. Illetve, ha tudja, akkor csak bedobja, nem ajánlottan érkezik, nem kell átvenni.
Bár nálunk mondta a kézbesítő, hogy mostanában kapnak valami listát, és a nem ajánlottat is át kell venni rajta, mivel külföldi. Szóval a fene se tudja. -
jookomak
őstag
válasz
Olyasmi #29800 üzenetére
Az égegyadta világon semmi köze a net sebességének a médialejátszáshoz, itt csak a router sebessége számít. Az ugye wifin elméleti 54mbps, ami a valóságban ennél kevesebb. Ps3 hátrányai, hogy mennie kell a pc-nek is a ps3 media server programmal, vagy át kell alakítani az mkv-t, és feldarabolni. Ja és feliratod még így se lesz. Én vettem egy asus oplay r1-et. 20k környékén lehet találni médialejátszókat, amik kezelik az ntfs vinyókat, mkv-t, bd iso-t, stb. Egyszerűbb vele az élet.
(#29800) Olyasmi Kicsit egyszerűbb, ha van egy 8-16 gigás pendrive-od, aztán mkv2vob-bal átalakítod a filmet, darabolást is be lehet állítani neki, aztán arról játszod le.
-
jookomak
őstag
válasz
Olyasmi #29782 üzenetére
Párszor leírtuk itt, hogy MM, saturn, auchan, tesco stb helyeken NEM szabad játékot venni.
Kis konzolboltokban kell vásárolni. Pl. konzolvilág, platinumshop, console corner, überkonzol, konzolok szervíze. Ha van lehetőséged külföldi vásárlásra, akkor az a legjobb. zavvi, shopto, game.co.uk. -
jookomak
őstag
válasz
supercow #29756 üzenetére
Az volt az első ps3 játékom, amit még crt tv-n játszottam, de már ott is leesett az állam. Az a rész tényleg gázos, de túl kell jutni rajta, aztán lehet nyomni tovább.
Azért easy módban nem sok olyan hely van, ahol szenvedni kéne.
A 2, 3 több, szebb, jobb, szóval nem szabad kihagyni. Amúgy az is lehet, hogy kompletten nem jön be a játék, akkor viszont nincs mit tenni. -
jookomak
őstag
válasz
DM-Fan #29677 üzenetére
Ha már természetfilm, nálam a Gyöngyvirágtól lombhullásig a legjobb.
-
jookomak
őstag
válasz
SektorFlop #29629 üzenetére
Olvasd el az 1. hsz-t, aztán tedd fel itt a kérdést, nagyobb eséllyel kapsz választ, na meg általában nem szeretik az emberek, ha szakmai kérdéseket pü-ben írsz, azért van a topik.
-
jookomak
őstag
Itt a hardveraprón, vagy platinumshop, konzolvilág, console corner. Elég sok bolt van, ami használt játékokat árul. De ők mindig drágábbak lesznek, mintha közvetlen egy magánszemélytől veszed. Szerintem nincs olyan játék, amit ne lehetne itt megkapni használtan jó áron. Ha nem ragaszkodsz a pesti vásárláshoz, akkor www.zavvi.com.
-
-
jookomak
őstag
válasz
ProdyG #29483 üzenetére
Helyenként baromi nehéz tud lenni, én többször majdnem kettétörtem a kontrollert, de valahogy rájöttem, hogy csak 10 rugóba került. Még mondják, hogy konzolra csak bugyuta játékok vannak. Na persze...
Amúgy a gow-ban hogy változik a nehézség? Az ügyességi részek ugyanolyanok, csak az ellenségek lesznek keményebbek? -
jookomak
őstag
válasz
TheStigKrisz #29408 üzenetére
Én durván két hetet szoktam a zavvira számolni, de elég változó. Ha valami időre kell, akkor bele kell kalkulálni, hogy több is lehet. Rendeltem tőlük dec 12, 14, és 19-én is, aztán ma hagyott itt a postás egy értesítőt, nem tudom ez melyik lehet. (Most már a ruháimat is onnan veszem javarészt.)
-
jookomak
őstag
válasz
TheStigKrisz #29398 üzenetére
Regisztrálsz, megadod a neved, címed, felhasználóneved, életkorod, bankkártya számodat, vagy paypal fiókot, aztán ennyi. Ha kicsit is konyítasz az angolhoz, menni fog. Itt a reg. oldal. Itt még alig kell dolgokat megadni, a bővebb részek ezután jönnek. Ami kell, az a cím, és a bankkártya. Nagyjából ez lenne.
Ha megadod a neved, címed, bankkártyaszámod, én regisztrálok neked!
(nehogy komolyan vegyétek!!!!)
A hétfői akciók a tutik, szinte mindig akkor rendelek.
-
jookomak
őstag
válasz
NeoExDeath #29350 üzenetére
Pedig a shopto-tól előbb szoktak jönni a dolgok, nem véletlen drágább is a szállítás.
-
jookomak
őstag
Nem tudjátok, hogy a Red Dead Redemption-höz volt-e "online pass". Eladnám, és egy érdeklődő kérdezi, hogy fel van-e használva. Nekem úgy rémlik, itt még nem volt ilyen. Co-op dlc ami külön van, de az alapból fizetős, ha jó látom.
-
jookomak
őstag
válasz
NeoExDeath #29006 üzenetére
elfogyott...
Hogy mitől függ? A bolttól.
Lényeg, hogy a sony garancia jegy igazolja, hogy hivatalos forrásból van a gép. Alapból 1 év mindenhol a garancia, de a sony papír +2 év méltányossági garanciát jelent, amely idő alatt 16.500-ért megcsinálják a géped.
Nagy boltokban, Media markt, stb adnak, Platinumshop, ahol szintén, eddig az überkonzol is biztos hely volt, de ezek szerint ki tudja. -
jookomak
őstag
válasz
TazLeacher #29004 üzenetére
Hát akkor egyszerű a döntés: Move helyett Uncharted 3.
vagy betmen. vagy skyrim. Franc ebbe a sok jó játékba.
-
jookomak
őstag
válasz
james001 #28967 üzenetére
Amit kellett, azt nyerte. Nem ő lett a goty, hát puff, az általában rockstar, vagy bethesda game, attól függ melyik jön az adott évben. Max a legjobb akció/kaland kategóriára lett volna még reális esélye.
Viszont felettébb érdekes, hogy MS játék lófüttyöt sem nyert...
Ellenben a legjobb ps3 game kategória masszívan üt, mind a 4 jelölt top játék, és exkluzív is. -
jookomak
őstag
Ma végére értem az Uncharted 3-nak. Hát nem bántam volna, ha 2x ilyen hosszú. Lélegzetelállítóan jó játék. Grafikailag hibátlan, a játékmenet zseniális.
A jövőre érkező Tomb Raider-nek föl kell kötnie a gatyát, az tuti. -
jookomak
őstag
Csak a játékkínálat számít, a többi különbség nem olyan jelentős, vagy csak ideológia kérdése.
Kevés az a játék, ami 1080p-ben megy ps3-on, alapvetően mindkét konzol 720p-ben, vagy alatta dolgozik.
Magyarítani nem lehet, csak az magyar, amit úgy adnak ki, pl. fifa.
Várni szerintem teljesen fölösleges, ha elszántad magad, akkor vedd meg, mindig valamivel olcsóbb lesz, de ha mindig csak vársz, akkor sose lesz géped.
Sok a pletyka az új konzolokról, de közel sem biztos, hogy jövőre kijönnek. Ha lesz is árcsökkentés, akkor is csak ilyen 50$-os lépésekben, kb évente.Herczi:Grafika, meg generációk ide, vagy oda, én azért nem hagynám ki az Uncharted játékokat, vagy a Gran turismo-t, és a többi remek alkotást ps3-ra. Simán megéri most konzolt venni, mert olcsó(bb), rengeteg jó játék van rá, amik már olcsón beszerezhetők. Csak exkluzívokból lehet mondani olyan címeket, amikből simán kijön több száz óra fölötti játékidő durván 20k elköltéséből.
-
jookomak
őstag
válasz
karakpecze21 #28820 üzenetére
Én 38-ért adtam el a 80-as fatemet, amin még volt fél év méltányossági, igaz csak 1 kontrollerrel. A játékok árai is reálisak szerintem, viszont egyben baromi nehéz lesz eladni. Aki használt gépet vesz, azt a minél olcsóbb ár vonzza, és nem feltétlen játékokkal együtt.
Akinek van 70k-ja, az inkább vesz új gépet kevés játékkal, aztán szépen lassan tölti föl a készletet, meg csereberél. Én legalábbis ezt tenném.
Amúgy miért akarod eladni? Nem használod, nincs olyan játék, amivel még játszanál?
-
jookomak
őstag
Zavvin ma akciós az Uncharted 3. ~9k
-
jookomak
őstag
válasz
kelzsoca #28644 üzenetére
Nekem több nekifutásra sem jött be eleinte. Aztán nemrég nekiduráltam magam, leszedtem egy magyarítást (pc), ezáltal még többet értettem a sztoriból, jobban át tudtam érezni az egész miliőt. Így már sokkal jobban tetszett. Viszont szerintem is vannak benne kevésbé intenzív részek.
-
jookomak
őstag
Off off: Van egy eladó Red Dead Redemption-öm: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest