Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Mr.Grincs #1223 üzenetére
Én hiszek neked, mert miért ne... de hivatalosan európában sem volt (NTSC) forgalomban. Mondjuk nem tudom mi az a ew.
Hogyne vinné, hiszen az egyetlen PS3 típus, mely teljesegészében tartalmazza a PS2 hw-ét. A 60GB változatban a CPU hiányzik, azt a Cell emulálja, de benne van a GPU. A 40 gigások már azt sem tartalmazzák, így NO kompatibilitás. Mondjuk a 154k-t nem érné meg. 95k PS3 40GB + 32k PS2 = 127k! Persze ezek a legjobb árak, de akkor is...
-
szasanyi
félisten
válasz
Mr.Grincs #1218 üzenetére
Így van, ebben 1et értünk. Viszont a 80gigás változat nem volt és nincs is forgalomba nálunk. De ez nem is annyira fontos, mivel a HDD 2,5" SATA kompatibilis és cserélhető.
Viszont a PS2 kompatibilitás nem pótolható.Nem néztél Starter Packot? Talán még kapható elvétve, azzal nincs ilyen gond.
megsemmisito: én is ezt tapasztaltam, nevezetesen, hogy rettentően sötét lesz a kép, néhol semmit sem láttam.
És ez lenne a jobb?
-
szasanyi
félisten
válasz
Mr.Grincs #1214 üzenetére
Ez PS3-ra egyenló nem (volt) igaz. Mivel a BD olvasó nagyon drágítja, ui. ha megnézel egy asztali BD lejátszót - ami ugye semmi másra nem alkalmas - az is 120k körül mozog. Nekem fontos a PS2 kompatibilitás, ezért még a "tejes" verziót vettem 60GB változatban. Azt nem tudom, hogy a lájtosabb 40gigás változattal hogyan jönnek ki...
Sztem egyébként 1értelműen jobb vétel volt 2 SIXAXIS vezérlővel, +2 gémmel 127k-ért.BD film ügyben: a Media Markt fejeltős, ott minden film 9k. =2&data[id]=705]Náluk már elfogadhatóbb áron lehet hozzájutni. Persze csak akkor jó, ha nincs posta vagy egyéb kltsg, mert akkor ugye...
Na, ezen meg persze a játék szoftvereken keresnek ők rendesen! Bár azt nem értem, hogy ha máshol sokkal olcsóbb ua., nálunk meg miért csak ennyiért "lehet" adni
Mod.: mi a fenéért ilyen hülyén teszi be a linket?
-
szasanyi
félisten
válasz
megsemmisito #1201 üzenetére
Pontosan nem tudom, csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled, ami pedig ez: igen, be lehet kapcsolni, de lehet, hogy a RGB Full Range opciótól rosszabb lesz a kép - mint nálam is. A másik mehet, én semmit sem vettem észre...
Nekem HDMI kábellel van összekötve, így azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha más módon van csatlakoztatva a PS3. -
szasanyi
félisten
válasz
cerberushu #1197 üzenetére
De jó, hogy mindenkinek olyan sok pénze van, hogy a 9k nem drága egy filmért. Vagy csak olyanoknak csinálták, akinek ez a napi kávé pénze?
-
szasanyi
félisten
Sztem nem az a lényeg, hogy BD vagy HD-DVD, hanem mit és mennyiért kapsz. Előbbi van de drága, utóbbi nincs is. Mindenki maga döntse el, melyik a jobb neki.
Én egyikért sem ugrálok, amíg 3-4x annyiba kerül mint a normál, duplalemezes DVD video. Ja, és még szinkron sincs a többségükön. Na de 9k-ba nem is férhet bele ennyi minden. -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1176 üzenetére
Szomorú vagyok... A normál DivX filmek minősége többségében rossz, azokat már le sem töltöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1154 üzenetére
Most látom! Én is érdeklődtem korábban a témában, DE az mégjobban érdekelne honnan lehet letölteni ilyen HD-DivX 720p filmeket.
-
szasanyi
félisten
Itt elolvashatod, hogy igen.
-
szasanyi
félisten
válasz
kzsolti007 #1170 üzenetére
Nem igaz. Ugyanúgy írod ki, mint bármilyen szoftvert. Az más kérdés, hogy én nem írnám 4x gyorsabban...
-
szasanyi
félisten
válasz
kzsolti007 #1162 üzenetére
Ezek nem PAL hanem NTSC rendszerűek, ha jól tudom. Remélem, jól tévedek.
Bár tudomásom szerint nincs gond a PS3-kal (a 40gigásokról olvastan, hogy néhánnyal volt valami gáz...) én ennek ellenére gar nélkül 70k-ért sem venném meg.
Meg ugye ott van a kiskereskedelmi lánc a saját költségei és haszonkulcsa tudatában... na, ettől sem volt még olcsóbb semmi.Gordiann válaszából látom, hogy jól tévedtem.
És még most jut eszembe, hogy ott volt az a változat is, ami tartalmazta a teljes PS2 hw-t is. Vajon náluk is már csak a "butított" verzsön kapható?
Egyébként európa sok területen jár(t) rosszabbul mint az USA, csak nézzük pld a DVD videot. És azt sem hiszem, hogy náluk a BD filmek annyiba kerülnek mint nálunk. Azt már ne is említsük, hogy az ott mit jelent egy átlag polgárnak, és mit nálunk...
-
szasanyi
félisten
Ez lényegtelen, csak egy példa volt. A lényeg, hogy lesz újabb (ez nyílván való), de az nem mindeny, hogy a PS3 meddig lesz használtó újabb, és jó játékokkal, illetve a támogatása meddig tart majd. Ha ez legalább 5-6 év lesz, szerintem az már jó. Semmiképpen sem teremtene kedvező helyzetet, ha a PC-hez kezdenének felzárkózni. Bár ezt is csak úgy megemlítem, nem hiszem, hogy erről van szó.
PC-nél sem rohantam fejvesztve boltba, mert potom 50k-ért volt jobb CPU mint az enyém, vagy már (!) 60k-ért volt jobb VGA-t lehetett venni. Ez a PS3 utód sem izgat nagyon, inkább a fentieken van a hangsúly - nálam legalább is.
Persze biztosan vannak sokat konzol esetében is úgy, hogy "tele van a hamuzó, vegyünk új autót". -
szasanyi
félisten
válasz
kzsolti007 #1121 üzenetére
Ez akkor sem olyan mértékű lesz mint PC esetén. A lényeg, hog a PS4 mellé a PS3 támogatása is meglegyen, sok jó játékkal. Nekem a max. FullHD felbontás és e mellé egy kellően részletes grafika bőven elég. Csak legyen jó a játék, és a kettő együtt olyan játékélményt biztosít, amiért 5-6 évig biztosan mégéri hasznáni a PS3-at. Sőt, a gamek ára lehet csökkenni fog. Hogy esetleg eközben lesz egy mégjobb PS4... legyen. Ha felvet a pénz, majd megfontolom valamikor, nem sűrgető az.
PC-nél viszont már 1-1.5 év után csak - esetenként súlyos - kompromisszumokkal lehet játszani, vagy nem is lehet - élvezhető sebességgel jó grafika mellett - játszani a új gamekkel. Nem ugyanaz. -
szasanyi
félisten
Köszi mindenkinek. Jó tudni, hogy nem csak én "szívok".
Kipróbáltam a Genji nevű gémet, de nem olyan bejövős. Meg sem közelíti a HS-t a demó alapján... van esetleg vkinek ilyen?
Ja, és még egy dolog érdekelne: Carbont játszik vki PS3-on? Nincs demója, de mivel PC-n sokat ment ismerem. Ugyanolyan, jobb, rosszabb? -
szasanyi
félisten
válasz
megsemmisito #1110 üzenetére
Hol van? Link? Köszi.
Alvin_ti4200: írtom én, és viszonylag jól is haladok (sztem már a vége felé járhatok valahol). De komolyabb fokozaton... nem biztos, hogy elég lenne. Piszkosul tetszik a feeling. Összességében az egész jó úgy, ahogy van. Strore-ról akartam letölteni hozzá kiegészítő valamiket, de csak fizetőst találtam.
Nem is az összeg nagysága, inkább a fizetés mód ami nekem nem fekszik.
Más: a HS-t hogy tudtad befejezni? A vége nagyon kemény... hogy lehet legyőzni azt az ártányt? -
szasanyi
félisten
Olyan valaki tapasztalata érdekelne, aki billentyű + egér kombóbal játszik FPS-t. De nem olyan touche pados Logitech izével... hanem különálló, normál billentyű plusz egér kombóval. Ha van ilyem...
Nekem nagyon tetszik a Resistance, és tolom is erősen, de easy üzemmódban is sok esetben elhalálozok.CoD4-et vagy UT III-at ki sem próbálom kontrollerrel, mert bill+egér kombóval még háttal állva is többre jutnék...
-
szasanyi
félisten
válasz
megsemmisito #1103 üzenetére
Ez teljesem más, nem mérhető PC mércével. Szerencsére...
Én azt gondolom - pontosabban abban bízom -, hogy a max FullHD grafikával elleszünk kb. 6 évig.
Nagyot csalódnék a Sony-ban - meg a PS3-ban is - ha nem így lenne. -
szasanyi
félisten
válasz
Mr.Grincs #1028 üzenetére
Akkor miért nem veszel 60GB-os verziót? Talán Starter Pack is fellelhető még valahol, amiben 2 game és 2 SIXAXIS van...
Én pld. 127k-ért vettem a sajátomat, és nincs gond PS2 téren.
Drágább, de technológiailag fejletteb és "időtállóbb" megoldás mint az X360 - no meg kevesebb probléma van vele, ami szintén nem mellékes. Igaz, a gamek száma és ára sajnos még elmarad az X360-tól, de sztem behozzák a lemaradást. Bár már most is lehet nagyon jó áron PS3 játékokat vásárolni, csak körül kell nézni.
Nekem nagyon bejött, én csak ajánlani tudom.Zoltánka: "mezei" egér, bill. nem. DE van hozzá spéci cucc, és úgy tudom USB-n keresztűl is kezeli - az XMB. Vagyos böngészővel (oprendszerrel) használhatod. Az a baj, hogy a játékok még nem támogatják
(talán már van kivétel). Állítólag ez irányban is lesz fejlődés, de addig valszeg érdemes várni.
-
szasanyi
félisten
válasz
kzsolti007 #1008 üzenetére
Én csak S-Video-t próbáltam a 82cm-es HD LCD Tv-men (mert olyat adnak hozzá, és akkor még nem volt HDMI kábelem), de mondhatom, hogy a HDMI csaklakozón keresztűl megjelenített (HD felbontású grafika) SOKKAL szebb!
Sztem nem éri meg olyan Tv-hez PS3-at venni. Pont azt nem látod, amivel több (jobb) és drágább. Bár ha a közeljövőben tudsz hozzá társítani HD Tv-t... -
szasanyi
félisten
Az biztos... még senki sem mondta, hogy nem volt jó.
Gönyörű képe van HD LCD-n, bár nekem a Resistance is tetszik. Sajátos színvilág, feeling, és őrült jó gyilkolászás.
De mikor megláttam az Unchartedet... na, akkor leesett az állam. Igaz, még nem volt szerencsém a CoD4 és az UT III gamekhez, állítólag azok sem akár hogyan néznek ki. -
szasanyi
félisten
Nekem ilyen van, és ez jó. Sztem ilyesmire gondoltál...
Mivel csökkent az ára amióta én megvettem (miért ne utánna csökkent volna), így már jobbat is vehetsz, ha a PS3 + HD LCD TV kereted 300k.
Én pld azért ezt vettem, mert szebb képe volt mint a nála drágább Samsungnak (az 200k volt, és közvetlenűl mellette ugyanazt a műsort láttam azon is) és az LG 2 év teljeskörű gart ad rá. -
szasanyi
félisten
Ha van Ratchet & Clank gamed amitől szívesen megválnál, szólj lécci.
-
szasanyi
félisten
*** Mindenkinek jó szórakozást és boldog újévet kívánok ! ***
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #879 üzenetére
Mivel nemrég kezdtem, én a magam részéről el vagyok még jó ideig a meglévő hat játékkal, DE amit várok, az a Lost Planet PS3 verziója.
Az előzetes hírek szerint über lesz, mindent ver ami eddig megjelent. És nekem nagyon bejött a PC-s verzió is.
Igaz, nem láttam (játszottam) teljes pompájában, mert akkor már 8800GTS-nek vége lett volna.Na de majd ez!
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #866 üzenetére
Rákérdezhetek? Ki az?
-
szasanyi
félisten
Igen, egy UK megy US reg lesz, csak nem volt még időm. Illetve ami volt, az játék volt.
Más: ha vkiz érdekel F1 Championship Edition az szóljon, mert eladó vagy cserélhető. Ugyan karácsonyi ajándék, de az a helyzet, hogy nálunk senki nem F1 rajongó. Ki van bontva, ki lett próbálva, nem jött be.
Gyakorlatilag új, csak olcsóbb.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
bnorbi82 #821 üzenetére
Amennyire tudom, itt nincs túl sok - a szó valódi értelmében - PS3 guru. Igaz, olyan van, akinek régebben van, jobban utánna olvasott, és több játékot végigjátszott. Esetleg más konzolon is, és van összehasonlítási alapnak való ismeret. Na ők azok, akik az átlagnál többet tudnak róla. Én speciel kurva messze állok a guruságtól, de nem tudok olyanról, hogy PS3 warez... semmilyen téren. Igen sajnos nem megy, azaz nem tudsz semmilyen PS2
játékot futtatni, mert azt sem hardveresen sem szoftveresen nem támogatja. Én pld. ezért vetten Starter Pack-ot, ahol az eredeti, 60GB-os PS3 van. -
szasanyi
félisten
válasz
megsemmisito #774 üzenetére
Creative Inspire Digital 5700 - nekem ilyen van, és jó. Házimozihoz is ezt használom. Nem Yamaha minőség, de nagyon megérte az árát.
-
szasanyi
félisten
válasz
anjani182 #702 üzenetére
Ahogyan korábban Alvin_ti4200 is írta,ezt (is) meg a másik kettőt is szerezdbe! Nekem bejön a Resistance, amit már 5k-ért meg tudsz venni, és ennyiért bizony érdemes megvenni.
De van jó játék több is, attól függően milyet stílust kedvelsz (FPS, sport, szimulátor). Több game van már most is, ami PS3 konzolon a legyjobb az összes platform között (CoD4), és jön is ilyen (Lost Planet). Úgyhogy van mire gyűjteni. Persze vásárolni is ésszel kell, én pld. 12k-nál többet nem adtam (adok)egy játékért sem (az is az Uncharted volt). A korábban általam javasolt Game City-t feltétlenűl nézd meg! Egy példa: új Skate-et vettem náluk 10k-ért.
Sok jó játékot, és kellemes kikapcsolódást kívánok!Na meg persze nekedis, és mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
-
szasanyi
félisten
Ajánlom mindenkinek a Game City üzletet, amelynek immáron működő honlapja is van!
Alkalmasint nagyon jó áron lehet PS3 cuccokhoz (is) jutni.
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #677 üzenetére
ok
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #675 üzenetére
Úúúú bakker, te aztán nem viccelsz!
Tehát itt nem lehet screenshotokat csinálni ugye? Mert ez lett volna a kérdésem lényege...
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #672 üzenetére
Hogyan lehet ilyen képet csinálni a játék(ok)ból?
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #668 üzenetére
Szerintem sem...
Nem te vagy az első, akit hasonlóan megragadott a játék, így a Hiba nem a te készülékedben van.
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #658 üzenetére
Az Uncharted-et már én is beszereztem.
Mjd kíváncsi vagyok, milyennek láttad a NG-t.
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #656 üzenetére
Sok ZH ide vagy oda, elég gyorsan darálod a gameket.
Most mivel fogsz nyomulni?
-
szasanyi
félisten
Érdekelne, hogy van-e vkinek tapasztalata CoD4 game-mel PC vs PS3 téren. Mivel jobb/szebb a PS3 verzió? Vajon érdemes beszerezni a PC-s verzió után?
-
szasanyi
félisten
válasz
dreamlake #606 üzenetére
Hát igen, egy jó FullHD TV árban most is húzós, és a többség nem tudja megfizetni. Ahogy néztem, min. 1.5-2x annyiba kerül mint a "sima HD". Mondjuk én örültem, hogy a HD TV belefért a költségvetésembe.
Persze jön a jövő évi bérfejlesztés a közszférában, oszt lecseréljük... CRT-re. -
szasanyi
félisten
válasz
(Kolombusz) #605 üzenetére
Bakker... akkor sem értem, de tényleg.
Arra gondolsz, hogy a részletesebb grafikával készült játék ha nem 720p lenne, hanem 1080p, akkor nem menne rendesen? Mondjuk akadna, vagy mi...?
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #603 üzenetére
Köszi.
Igen, azt tudom, hogy csak kevés játék megy FullHD felbontásban. Az Oblivion pld. olyan.
na nem mintha nálam lényeges lenne, de attól úgy megy az, ha nem látom is. Ezért nem értettem, miért kevés pld. a PS3 ehhez a felbontáshoz... -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #598 üzenetére
Mellesleg kijött a Motorstormhoz a 3.1-es patch.
És ez mit csinál, meg hogyan lehet letölteni/telepíteni?
-
szasanyi
félisten
válasz
(Kolombusz) #596 üzenetére
Miért, nem úgy van, hogy a PS3 most is 720p vagy 1080p felbontásban dolgozza fel a grafikát a játéktól függően? Azt, hogy mit látunk, csak a TV korlátozza (hacsak nem FullHD).
-
szasanyi
félisten
Az a baj, hogy nem sokan használják így - nem véletlenűl. Nyílván használható, de ezért nem érdemes PS3-at venni. Persze ha csak átmeneti időről van szó, és később lesz HD LCD TV, az más.
Ez olyan, mintha a csúcs VGA-t, ami 1600x1200 felbontásban, high grafikai beállításokkal is viszi a gamet folyamatos, kitűnő képet adva, de te mondjuk csak 17" CRT monitorral használod 1024x768-ban.Megy úgy is? Igen. Szebb lesz a képe úgy is mint pld. egy FX5200-nak? Igen. Ki az aki normélis ésszel azt javasolja, hogy így használd!? Senki.
Kék LCD TV-t én még nem láttam, de ha meg van, dobj ide egy képet. -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #580 üzenetére
Sztem sosem volt szörnyű, mármint rossz. Akinek ez a véleménye az nem szereti az ilyen stílusú gameket. Tök jó.
Ja, és tegnap láttam a Media Markt (hülye azért nem vagyok) üzletben 16.990 HUF!
Igazából nincsis olyan handulatjel, amely ide illene.Más: tud vki olyan üzletet, ahol jó áron van BD film? Itt azok is már 9k-ért elvihetők...
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #563 üzenetére
Még a végén kénytelen leszek megvenni... -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #555 üzenetére
Szép! Majd mondd milyen, mert kíváncsi vagyok, tényleg olyan jó és szép-e, mint a róla megjelent írásokban.
Ja, és ha már meguntad, gondolj rám. Ez érdekelne majd, úgyhogy vigyázz rá! -
szasanyi
félisten
A PC folytonos fejlesztésénél én is mindenképp jobbnak tartom. Az ugyanis nem hálálja meg ezt, de úgy is mondhatnám, hogy sem a HW sem a SW gyártók nem díjazzák. Sőt, mintha szándékosan szívatnák az usert...
És még 1gondolat: a PC gamek sem olyan olcsók ám, hogy szót sem érdemel!Persze sokan abból indulnak ki, hogy az ingyen van. Prsze, ilyen is van. De nyílván nem ez az összehasonlítási alap. Úgyhogy PS3-ra fel!
-
szasanyi
félisten
Igen, én is így vagyok valahogy. Csak a ráfordítható keret nem akkora, mint szeretném. Már csak azért is, mert van két fiam. és ők is szeretnek játszani. Ki a fenétől örökölték a kölykök ezt a hülyeséget?
Az a baj, hogy - a mo-i jövedelem viszonyokat tekintve - ez már nagyjából luxus kategória. Ha 10-12k között lenne az ára, azt korrektnek tartanám, de így... sok.
És igen, marad a körültekintőbb választás, és a játék módszeres végigjátszása(i). Nem mondom, hogy ez nem előny - különösen egy valóban jó játék esetén. -
szasanyi
félisten
Ez igaz, mert ugyen ami semmibe sem kerül, annak nincs értéke.
DE azért vazze... csak 15k és felette vannak a PS3 gamek. Azért ekkora érték - nekem legalább is - nem kéne.
12k az elvétve, vmi lesettdenemkoppant, vagy külfödről hozott. Vagy használt. Én egy ideje keresek 10k körül, de csak egy elérhetőnek tűnő, új játék lett volna 12k-ért, de azt meg nem akartam annyira. Szóval ku..v drága a PS3 játék, ebben egyezzünk meg. -
szasanyi
félisten
válasz
dreamlake #499 üzenetére
Tulajdonképpen igen, és mégsem. Eddig ugyanis komolyan nem nagyon érdekelt. Tudtam milyen, kipróbáltam, maradtam a PC-nél. DE tele lett a tö..m a PC upgrade címszóval kidobált - azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy - százezrekkel, és az optimalizálatlan, hadvert zabáló játékokkal. És hát ez már tényleg olyan technikai és - főleg - grafikai színvonalat képvisel, amit nem érhet túl nagy kritika, és még a PC-s grafikához szokott szemnek is gyönyörködtető. Főleg 82cm átmérőjű kép formájában.
-
szasanyi
félisten
Jó a fenét!
dreamlake - szerencsére én is hasonló helyzetben vagyok, bár - megkockáztatom - idősebb fejjel ez még inkább szerencsés. De sztem ez lehet hobby, kikapcsolódás, szórakozás életkortól függetlenűl. Mondjuk nem mindenki gondolja így... adott esetben a feleség sem, ami ugye elég súlyos.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
he7edik. #440 üzenetére
Igen is, meg nem is. Egyrészt pontosításra szorul a high end PC fogalma. Szó szerint érted, vagy csak egy jó kategóriájú játékgépre gondoltál ez alatt?
Egyrészt igen, mert egy jó PC nem tud (akár) 1920x1080 felbontásban, olyan részletgazdag képet megfelelő sebességgel (FPS) megjeleníteni mint a PS3.
Másrészt nem, mert az élsimitás (és az AA) nincs olyan szinten mint PC esetében, plusz erre nem is írtak még olyan játékot, mint pld. a Crysis.
Még tanulnak, de lesz ez jobb is - mert, hogy a PS3 ereje eddig még nincs is teljesen kihasználva.
De összességében sztem egy csúcskategóriás PC 3D grafikája szebb. Mondjuk az nem ennyibe kerül, és még nincs is benne BD.
És sztem a játékgép probléma köre PS3 esetében 7-8 évre meg van oldva... és mindenképp nézd meg működés közben, legalább egy HD LCD TV-n! Amúgy berendezési tárgyként sem utolsó darab. -
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #287 üzenetére
Oké.
-
szasanyi
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #282 üzenetére
Úgy néz ki, hogy valszeg lenne 10k-ért egy original NFS ProStreet (PS3) game azért kérdeztem. Annyit talán ér...
Neked is köszi bwoay!
-
szasanyi
félisten
Prostreet-et próbálta már valaki?
-
szasanyi
félisten
Oké, köszi. PSP nincs, és nem is tervezem, így ez tényleg nem érint...
-
szasanyi
félisten
Akkor neked ideális választás volt. Nekem meg a rezgő motor nem hiányzik, én nem vagyok oda érte... Két játék volt bene, egyet vettem (az is benne van, csak más összetételben) és nekem tetszenek. Persze azóta van ami már megjelent és tetszik - talán jobban is -, de az a 17-18k horror ár elrettentő... Talán lesz vmi karácsonyi eksön, akkor talán les új game is.
-
szasanyi
félisten
Mivel nekem kellett 2 a kontroller, az is zavart, hogy a 40 gigás változathoz csak egy jár, nincs Pack ami kedvezőbb áron kapható. No meg -20GB tárhely, és no games.
A különbség meg -30k, vagy kevesebb! Akkor inkább melegedjen valamivel jobban...
Ez az ami jobban zavart a kártyaolvasók hiányán túl. Persze van pár nagyon jó PS2 játék is, amit újonnan, már olcsón (3k) meg lehet vásárolni. Ez sem rossz. -
szasanyi
félisten
Ha jól értem, erről szólna. Így érthetőbb sokunk számára... de javíts ki ha tévednék.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Tudomásom szerint nálunk nem lesz újabb Starter Pack, mert a Sonynak túl nagy a bukta, ezért is adta ki a 40GB-os butított, és olcsóbb PS3 típust. Ami van az lehet venni, he elfogyott meg ott a 40 gigás olcsóbban.
Amúgy kétféle SP van, ahol az egyikben az F1 Championship Edition + MotorStorm van, míg a másikbam Resistance: Fall of Man + MotorStorm.
Azt választod, amelyik szimpatikusabb. Sztem mind2 jó vétel. Nem azt mondom, hogy olcsó, de 127.900 HUF-ért jó (beleértve a "jobb" alapgépet és a plusz SIXAXIS-t).Megjegyzem, én az első változatot vettem és neten rendeltem egy Resistance: Fall of Man gamet (mert nekem nagyon tetszik) ami postaköltséggel egütt 8.400HUF volt. Ez is megérte!
-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
PS3 vételén gondolkodom, mert csökkentették az árát s így már elfogadható lenne. Esetleg az Xbox360? Grafikailag milyen a képük? Még nem láttam, és nálam 82cm HD LCD TV-n menne... Ha esetleg segítenétek eldönteni - esetleg összehasonlító cikk, teszt segítségével - ezt a dilemmát, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest