- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinomano #81837 üzenetére
WD1 újra.... biztos?
Én nagyon szeretem, végigjátszottam anno pécén és tavaly újráztam a PS4-est PS5-ön. Gondoltam poén lenne a ps3-ast is végigtolni, megvettem és.... nos, konkrétan hányingerem van, olyan a szaggatás autózás közben (és azért sokat kell itt autózni is
)... felteszem ez a motion sickness, de csak tipp, mert nekem nincs olyanom, még VR-ban sem igazán, de EBBEN fizikai rosszullétet okoz az fps.
Persze nem nyugodtam bele, akcióban megvettem a 360as változatot is, hátha ezesetben is jobb a boxos, de az se jobb sokkal (picit, talán). Úgyhogy most ott tartok, hogy a harmadik végigjátszásom lehet h XSX-en lesz (az xbox one változat azon 60fps-el megy) és a gen7-es végigjátszás kimarad kompletten.
Ha ismered a ps3-as WD1 állapotát és téged nem zavar, akkor nem szóltam, de ha nem és éppen megvennéd vagy valami... gondold át
Ami fura: a mai napig megy az online része a játéknak és mások is játszanak vele
Tehát simán bejött multhéten a hacker az én "szingli játékomba", hogy majd meghekkel... ami őrületesen jó játékelem (segíthet neked, vagy a rendőröknek akár!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- PlayStation VR2
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest