Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nos kísérletezéseim alapján több konzol is járt a kezem között azóta. Szóval angol fórumon olvastam hogy a 2004-5ös illetve 3e széria plusz a superslim modelleknél a bluray drive az alaplapon van, és ezeknél a modelleknél nem fog előjönni a 8002f14e bluray error frissítés közben, illetve a másik blueetoth/wifis error sem jön elő. Tegnap vettem egy slim 2004 gépet amelynek nem ment a bluray driveja (így árulta az eladó) és még egy lemez is bele volt ragadva. A lemezt a hátán levő csavarral "kipörgettem" és egy eredeti játékkal is gazdagodtam.
Majd észrevettem, hogy nem akarja beszippantani a lemezeket, de ennek ellenére frissítettem 4.86-ra és a frissítés sikeres volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest