Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindreader
tag
Valami csak nem jó a FAT gépemmel. Nem rég írtam hogy kupaktalanítottam, és újrapasztáztam. Eddig nem is volt vele gond. Pár napja elkezdett random fagyni. Nem csontra fagy mert ilyenkor a játék zenéje megy tovább, ha egyszer megnyomom a power gombot szabályosan le is áll. Ilyenkor ha újraindul sokszor már az XMB-ben lilás színű bevillanások látszódnak a háttérben. Nem melegszik túl, a hőfokok teljesen normálisak. Mindenesetre szétszedtem, hátha csak szétfolyt a paszta vagy valami, de nem láttam vele problémát, egyenletesen eloszlott rajta mindenhol ahol kell. Van valakinek ötlete mit próbálhatnék még meg vele? Sajnos gyanús hogy RSX-el lesz valami...
-
Bdanyy
addikt
F27 vállalta volna, de csak hétköznap lett volna jó neki Fejér megyében, azt meg nem tudtam akkor megoldani :S így sima pasztazast kapott Pesten, előtte már a menüben is kb 5/5 hűtött, azóta uncharted 1-nel 2-3/5 fokozatban megy, tlou havas pálya eddig az egyedüli, aminél felment 4/5-re 🙂
-
krupiz
csendes tag
Sziasztok!
Német nyelvű borítóim szeretném lecserélni pal-os angolnyelvűekre. Honnan tudnék letölteni nagy felbontású borító képeket?
Köszi a segítséget! -
gyuszmó
őstag

-
Bdanyy
addikt
Az egyik kábelem néha tölt, néha nem, de van olyan amivel mindig tölt.
-
gyuszmó
őstag
Jártatok már úgy, hogy a kontrollerrel hol tölt hol nem,? Eddig semmi gond nem volt vele, most lemerült de nem veszi a töltest. Konzolrol töltöm a kábel ua mint eddig is.
-
A`rpi
addikt
válasz
gyuszmó
üzenetére
"Sikerült nem engedtem a frissítés simán indul a játék. Mondjuk elég furcsa hogy szinte semmit sem telepített és lehet rajta játszani. Lehet hogy a lemezről játszik csak?"
A lemezes játékok dobozán van feltüntetve a helyigény.
Ebben a később érkező hibajavítások (patchek) nincsenek benne. -
gyuszmó
őstag
Sikerült nem engedtem a frissítés simán indul a játék. Mondjuk elég furcsa hogy szinte semmit sem telepített és lehet rajta játszani. Lehet hogy a lemezről játszik csak?
-
gyuszmó
őstag
Sajnos nem beszélek angolul, de azt hiszem vmi nagy
.... arba futottam ua a hibajelenseg. -
A`rpi
addikt
válasz
gaben0211
üzenetére
Ahogy fentebb is írtam, és a téma összefoglalóban is, (több éves tapasztalat alapján) érdemes frissebb kevesebbet futott modellt vásárolni, márcsak a kisebb fogyasztás végett, és egyéb okokból is nagyobb valószínűséggel válik be a legfrissebb szériás Super Slim PS3.

-
gaben0211
tag
ezt talaltam . valaki elmagyarázná hogy mit is jelent? alapból nem frissítették magyar nyelvűre mint a ps4et? meg a belső tárhelyes letöltéshez is valami frissites kell amit itt ír ez a valaki?
:
A konzolon gyári szoftver fut, melyre rá lett telepítve a magyar nyelv, továbbá a HAN softmodnak köszönhetően egy a gépen lévő plusz program segítségével, további játékok tölthetők le ingyen a belső tárhelyre, a több mint 1000 elérhető Playstation Store játék és dlc közül, közvetlenül a főmenüből.vagy ez flashelt gép? vagy most akkor mivan itt
ps4en nincsenek ilyen bonyolitasok -
A`rpi
addikt
válasz
gyuszmó
üzenetére
"Ok köszönöm
De gondolom a telepítési folyamat ua. minden játéknál?
Már felraktam vagy 4 játékot eddig egyikkel sem volt gond, kivéve amelyik karcos volt."Igen, itt is említi a videót készítő hogy arról bizonyosodj meg hogy a játék karcmentes, és nem maszatos "Make sure your disc is clean!", ezután ahogy látom azzal türközik, hogy megszakítja az internet kapcsolatot, és állít valamit a játék beállításoknál, a videót kövesd lépésről lépésre, előtt érdemes törölni mindent amit a GT6 telepített, és újra kezdeni.
-
A`rpi
addikt
válasz
gyuszmó
üzenetére
"Semmi ötlet miért nem sikerül a telepítés?

Mit nem csinálok jól"
GRAN TURISMO 6 (GT6) = Version 1.22 Update / Installation Error = Fixed
Ha nem hozna eredményt nézelődj tovább a youtube-on, sajnos nekem a játékkal nincs tapasztalatom.
-
A`rpi
addikt
válasz
gaben0211
üzenetére
"közben olvasgattam hogy lehetett linuxot rakni rá de már letiltották ezt a lehetőséget. úgy nemlehet megoldani hogy 2 vinyót használ az ember?egyik a linux tiltás elotti firmware a másik meg a legfrissebb. vagy a frissítési adatokat máshol tárolja?"
Hivatalos úton nem megoldható, mi pedig itt a warezt nem támogatjuk.
Így itt ebben segítséget sem nyújtunk a fórumon. -
gyuszmó
őstag
Semmi ötlet miért nem sikerül a telepítés?

Mit nem csinálok jól
-
gaben0211
tag
közben olvasgattam hogy lehetett linuxot rakni rá de már letiltották ezt a lehetőséget. úgy nemlehet megoldani hogy 2 vinyót használ az ember?egyik a linux tiltás elotti firmware a másik meg a legfrissebb. vagy a frissítési adatokat máshol tárolja?
-
gaben0211
tag
köszi az infót.elvileg letesztelt ellenőrzött a gép de hogy mennyire azt nemtudom. ha garanciát is vállalnak akkor megéri azthiszem (vagy nemtudom) . azt olvastam hogy a fat modell jobb mint a slimek a hutes miatt . meg ugye hardveres téren semmi különbség nincs a 3 fajta között. a fat ugye a legrégebbi egyedül ez szúrja a szemem, hogy biztos sokat volt használva gondolom. kár hogy nincs valami program megnézni hogy mennyi üzemidőt futott... meg a másik hogy ennél többet nemnagyon szetetnék kiadni érte. ha jól rémlik ez 120 vagy 180gb os. de várom a hozzászólásokat hogy mennyire bajos hardverilag mostanra a fat verzio

-
A`rpi
addikt
válasz
gaben0211
üzenetére
"sziasztok. ma lehet veszek uzletbol egy hasznalt ps3at a fat verziobol 22ropiért. kérdés hogy ennyit megér?"
Ha nem lesz vele gond akkor igen, egyéb esetben pénzkidobás. Én nyugodt szívvel FAT, és Slim modelleket nem javasolnék vásárlásra. Ha mégis ezt tennéd, állítólag a 80GB modellek a mai napig jók, viszont szakértő által újrapasztázás javallott ennyi idősen, ami nem is olyan egyszerű, a tisztességes eljárást kupak alatt nem vállalja sok szaki.
Engem kérdezel, én a legújabb szériás Super Slimet javasolom Neked. Ezek keveset futottak (relatív) kisebb a meghibásodásra való esély, az alacsonyabb fogyasztás végett (is).
"masik kerdesem hogy van 1 ps4em is es ugyanazzal az accountal használnám a ps3at is mint a 4et. lesz valami gubanc a 2 konzol kozott ezmiatt?"
Megoldható, minden működni fog a megszokott módon.
"vagy nemfogja keverni a szezont a fazonnal mondjuk megvasarolt jatekok eltunnek vagy akarmi"
Ahogy fentebb is írtam kompatibilitási problémák a két platform között nem lesznek, jól megfér egymás mellett a PS3 / PS4, nyugodtan használj egy PSN fiókot, és vásárolj rá kedvedre tartalmakat.

-
gaben0211
tag
sziasztok. ma lehet veszek uzletbol egy hasznalt ps3at a fat verziobol 22ropiért. kérdés hogy ennyit megér? masik kerdesem hogy van 1 ps4em is es ugyanazzal az accountal használnám a ps3at is mint a 4et. lesz valami gubanc a 2 konzol kozott ezmiatt? vagy nemfogja keverni a szezont a fazonnal mondjuk megvasarolt jatekok eltunnek vagy akarmi
-
A`rpi
addikt
válasz
Mindreader
üzenetére
"Ezzel a kontrollerrel van valakinek tapasztalata? Van olyan magas a minősége vajon mint amennyi az ára? Aliexpress"
Nem eredeti. Tapasztalatom nincs vele.
-
Mindreader
tag
Ezzel a kontrollerrel van valakinek tapasztalata? Van olyan magas a minősége vajon mint amennyi az ára? Aliexpress
-
A`rpi
addikt
válasz
gyuszmó
üzenetére
"Üdv.
Vmi hiba történt a Gran turismo 6 telepítése során. Hogy tudom törölni amit eddig felpakolt a hdd re a játék, és teljesen tisztán újra húzni?"
A játékok adatai 2 helyen találhatóak, navigálj a Game fülre ezen belül:
- Game Data Utility > kívánt játékon háromszög, és kiválasztod a delete opciót
- lentebb görgetve kívánt játékon háromszög, és kiválasztod a delete opciót -
gyuszmó
őstag
Üdv.
Vmi hiba történt a Gran turismo 6 telepítése során. Hogy tudom törölni amit eddig felpakolt a hdd re a játék, és teljesen tisztán újra húzni?
-
seniman
veterán
válasz
Mindreader
üzenetére
Igen,de ezt ne itt tárgyaljuk ki,mert p*csán rúgnak minket.
-
seniman
veterán
válasz
Mindreader
üzenetére
Gondolom ha hőfokot tudsz monitorozni,akkor ventisebességet is tudsz állítani.Tedd 33%-ra az alapot,felső limitnek meg 70 fokot.a vezérlést tedd átt a syscon-ról webman-ra.
-
Mindreader
tag
Tavaly tavasszal írtam ide hogy tervezem az IHS eltávolítást és újrapasztázást a FAT kozolomon. Tegnap végre rászántam magam. Minden flottul ment. Ali-ról rendelt palettakéssel remekül körbe lehetett vágni a ragasztót a Cell-en. Kb 100 fokra melegítettem fel előtte hőlégfúvóval a fém kupakokat. Az RSX alatt teljesen megvolt kövülve a paszta, alig tudtam levakarni. Most így üresjáratban 72/57 (CPU/RSX), játék közben 75/69 celsius.
-
A`rpi
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
"Sziasztok!
Köszönöm a két választ a hivatkozott kérdésemre. Időközben elvittem a Konzolok szervizébe, ahol megszakértették, és arra jutottak hogy javíthatatlan... Azt mondták hogy valami forrasztás felolvadt az alaplapra integrált GPU környékén, és ha még sosem volt javítva, akkor jó eséllyel megcsinálják. Hát úgy néz ki hogy mégsem tudták. Gondolom akkor a táp hiba kizárva, arra egyszerűbben rájöttek volna gondolom. Ismerős valakinek ez a GPU alaplap probléma Slim konzolnál?
Most nem tudom mi lenne a jó next step: gondolom nem érdemes más szervizekbe hurcibálni a gépet. Ami fontos lenne hogy a mentéseim meglegyenek a Slim konzolról hogy egy használt másik PS3-ba tudjam használni. Ez megoldható valahogy? Esetleg a hibás Slim vinyóját egy az egyben át lehet emelni egy másik gépbe, betölt a rendszer róla? Vagy máshogy átmenteni?
Nem emlékszem már pontosan hogy a mentések Cloud szinkronizációja hogy is volt PS3-on, azt hiszem manuálisan ment. Végülis az is egy jó opció lehet nem? Csak nem tudom hogy minden fel volt-e töltve..."
A mentéseid buktad, hacsak nincs Plus előfizetésed, és a felhőben nincsenek meg a mentések.
HDD ről sajnos nem lehet leszedni, és a csere sem működik, "idegen" HDDt azonnal formázza a PS3.
-
kreten67
senior tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ne kérd a hibás géped BGA javítását,mert a Ps3 nem szereti a BGA javítást és ha működne is csak néhány hónapig (szervizben dolgozom profi BGA rework állomással,de a Ps3 bga javításra nem beszélnélek rá).
Inkább vegyél egy használt működőképest,én nemrégiben vettem egy hibátlan slim gépet joy nélkül 20 db ezresért. Korábban vettem egy Fat CECHK04 (ezek nagyon megbízhatónak számítanak) gépet BD-rom hibával 5 db ezresért joy nélkül és azt már több mint egy éve nyüstölik napi szinten és hibátlanul teszi a dolgát. -
NeoExDeath
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a két választ a hivatkozott kérdésemre. Időközben elvittem a Konzolok szervizébe, ahol megszakértették, és arra jutottak hogy javíthatatlan... Azt mondták hogy valami forrasztás felolvadt az alaplapra integrált GPU környékén, és ha még sosem volt javítva, akkor jó eséllyel megcsinálják. Hát úgy néz ki hogy mégsem tudták. Gondolom akkor a táp hiba kizárva, arra egyszerűbben rájöttek volna gondolom. Ismerős valakinek ez a GPU alaplap probléma Slim konzolnál?
Most nem tudom mi lenne a jó next step: gondolom nem érdemes más szervizekbe hurcibálni a gépet. Ami fontos lenne hogy a mentéseim meglegyenek a Slim konzolról hogy egy használt másik PS3-ba tudjam használni. Ez megoldható valahogy? Esetleg a hibás Slim vinyóját egy az egyben át lehet emelni egy másik gépbe, betölt a rendszer róla? Vagy máshogy átmenteni?
Nem emlékszem már pontosan hogy a mentések Cloud szinkronizációja hogy is volt PS3-on, azt hiszem manuálisan ment. Végülis az is egy jó opció lehet nem? Csak nem tudom hogy minden fel volt-e töltve...
-
gyuszmó
őstag
Azt hiszem kiprobalom a Gran turismot sok jót olvastam róla, viszont nem tudom hogy egyből a 6 kezdjem vagy előbb az 5 vegyem meg ismerkedni.
-
gyuszmó
őstag
Anno nagyon szerettem a return to castle wolfenstein játékot pcn. Ha jól tudom adtak ki ps3 ra is vmi hasonlót.
Vissza adja valamennyire az eredeti hangulatot? -
gyuszmó
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi sikerült
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék. Ha arra gondolsz, hogy a kimeneten csak az 1080p-t engedélyezed, azt nálam pl. nem lehet. Az 576p mindenképpen bejelölt marad, nem módosítható. Így pedig vannak játékok, amik 576p-ben mennek (csak egy gyors próbát végeztem, de pl. a Farm Simulator 2015 az ilyen).
-
A`rpi
addikt
válasz
hentes555
üzenetére
"Köszi szépen a válaszokat.
Lenne még egy kérdés: A bal joystick tetején levő gumi cucc forog a műanyagon. Levettem, és mind a gumi “sapka” belső része, mind pedig az alatta levő joystick műanyag gombja ilyen ragacsos, zsíros tapintású. Ezt hogyan lehetne megoldani? Láttam kínából lehet rendelni ilyen gumi sapkát, ha csak azt cserélem rajta az megoldás lehet vagy az egész joysticket cserélni kell? Ha elég a gumit, akkor azt itthon hol tudnám beszerezni?"
Érdemes cserélni, itt pl lehet venni: [link]
A cseréhez szét kell szerelni a készüléket.
Szerelés nélkül ez lehet megoldás: [link]
-
hentes555
senior tag
Köszi szépen a válaszokat.
Lenne még egy kérdés: A bal joystick tetején levő gumi cucc forog a műanyagon. Levettem, és mind a gumi “sapka” belső része, mind pedig az alatta levő joystick műanyag gombja ilyen ragacsos, zsíros tapintású. Ezt hogyan lehetne megoldani? Láttam kínából lehet rendelni ilyen gumi sapkát, ha csak azt cserélem rajta az megoldás lehet vagy az egész joysticket cserélni kell? Ha elég a gumit, akkor azt itthon hol tudnám beszerezni?
-
gyuszmó
őstag
Vannak olyan ps3 játékok amikkel full HD 1080 felbontasban is lehet játszani, vagy ezt csak a ps4 tudja?
A dobozon 3D s opciót is reklámoz a Sony. -
A`rpi
addikt
válasz
hentes555
üzenetére
"1: Manapság mi a legköltséghatékonyabb módja, hogy kipróbáljak különböző, nevesebb játékokat? Vegyek használtan és adjam el utána lemezeket? Vagy van más mód is esetleg? Valamint lemezes játékokat hol érdemes venni? Debrecenben lakom, itt van 576, Konzolvilág, Playbox, Cenex. Ezekben lehet játékokat venni használtan, majd utána ha kijátszottam visszavinni felvásárlásra? Neten is jó, eddig csak a Hardveraprón és a Jófogáson néztem. Most leginkább ilyesmi érdekelne: GRID (race driver/autosport), Burnout Paradise, Uncharted, Last of Us."
Használt lemezes verzióval olcsóbban meg tudod úszni, habár, már annyira olcsón mennek ezek a játékok nem érdemes miatta postára, ide oda szaladgálni. És ott van annak a lehetősége is hogy a vásárolt használt lemez már viseltes.
Szóval mérlegelj.
Ami a hazsnált piacot illeti, még itt érdemes körbenézni: http://www.jatekaim.hu
"2: Slim gépre hogyan tudok rákötni olyan hangrendszert, aminek Jack csatlakozója van? A TV-m HDMI-s, de nincs rajta jack kimenet
"A témában található gyakran ismételt kérdéseknél ezt (is) kiveséztük korában:
[link]A készülékhez gyárilag jár egy AV kábel,
ezt könnyedén át lehet alakítani jack csatlakozóra. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Mai napon szert tettem egy PS 3 Slim gépre, életem második konzolja a PS 2 Slim után. Kezdésnek két fő kérdésem lenne:
1: Manapság mi a legköltséghatékonyabb módja, hogy kipróbáljak különböző, nevesebb játékokat? Vegyek használtan és adjam el utána lemezeket? Vagy van más mód is esetleg? Valamint lemezes játékokat hol érdemes venni? Debrecenben lakom, itt van 576, Konzolvilág, Playbox, Cenex. Ezekben lehet játékokat venni használtan, majd utána ha kijátszottam visszavinni felvásárlásra? Neten is jó, eddig csak a Hardveraprón és a Jófogáson néztem. Most leginkább ilyesmi érdekelne: GRID (race driver/autosport), Burnout Paradise, Uncharted, Last of Us.
2: Slim gépre hogyan tudok rákötni olyan hangrendszert, aminek Jack csatlakozója van? A TV-m HDMI-s, de nincs rajta jack kimenet

-
gyuszmó
őstag
Köszönöm uraim, jó tanulság volt számomra, csak karcmentes lemez.
Tudtok vmi magyar nyelvű segédletet a little Big Planet 2 hoz?
-
A`rpi
addikt
válasz
Toby888
üzenetére
"nem minden esetben kell a teljesen karc mentes lemez,nekem is van pár karcos játékom amit eleinte nem akart betölteni, de egy optikai meghajtó szétszedés/kitakarítás megoldotta a problémát, és igaz kicsit lassabban de betöltötte a karcos lemezeket is, szóval ez olvasótól is függhet, nem mai darabok ezek a PS3-ak, szal kitudja
1000 és 1 baja lehet már az évek során szegénynek :/"Mondjuk, karcosabb lemezzel én nem "terhelném" a meghajtót.
Ilyenkor lényegesen nagyobb áram folyik a lézerdiódán, ami az olvasó élettartamára negatívan hat.
-
Toby888
senior tag
válasz
gyuszmó
üzenetére
nem minden esetben kell a teljesen karc mentes lemez,nekem is van pár karcos játékom amit eleinte nem akart betölteni, de egy optikai meghajtó szétszedés/kitakarítás megoldotta a problémát, és igaz kicsit lassabban de betöltötte a karcos lemezeket is, szóval ez olvasótól is függhet, nem mai darabok ezek a PS3-ak, szal kitudja
1000 és 1 baja lehet már az évek során szegénynek :/ -
A`rpi
addikt
válasz
Bozsi80
üzenetére
"Köszönöm válaszod!

A háttértárat sem kell formáznom előtte, a konzol csinál mindent?"
Legyen az HDD, vagy SSD, a rendszer magától formázza, és a szükséges adatbázist rámásolja az adat tárólóra, éppen ezért, ha bármilyen fontos adat van a kívánt háttértárolón, előtte mentsd le, mert formázáskor mindent töröl a PlayStation 3 rendszere. (Erre a művelet előtt egy üzenet is emlékeztetni fog.)
-
A`rpi
addikt
válasz
Bozsi80
üzenetére
"Sziasztok!
Jól olvasom (értelmezem), hogy a 12Gb-os slim PS3-ba csak be kell szerelnem egy HDD-t vagy SSD-t (mindkettő van itthon elfekvőben) a beépítő keret segítségével és semmit nem kell mentenem, másolnom pendrive-ról (főleg, hogy egy teljesen új, szűz rendszert szeretnék)? Vagy mindenképp kell az aktuális firmware pendrive-on, kérni fogja indításkor?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Nem kell semmi, csak be kell tenni a háttértárat, és a rendszer mindent átmásol.
-
Bozsi80
tag
Sziasztok!
Jól olvasom (értelmezem), hogy a 12Gb-os slim PS3-ba csak be kell szerelnem egy HDD-t vagy SSD-t (mindkettő van itthon elfekvőben) a beépítő keret segítségével és semmit nem kell mentenem, másolnom pendrive-ról (főleg, hogy egy teljesen új, szűz rendszert szeretnék)? Vagy mindenképp kell az aktuális firmware pendrive-on, kérni fogja indításkor?
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Vettem egy cod 4 használt játékot az első részben minden rendben volt vele. Újabb pályára értem volna amit nem hajlandó betolteni. Van egy nagy fekete üres képernyő egy fehér csíkkal ami kb 10% eljut és onnan nem megy tovább.
Legalább 4-szer próbáltam. Gép vagy cd hiba valószínűbb? Estleg vkinek lenne kölcsön egy cod 4 tesztelni hogy hol lehet a gond?Más játékokkal nem volt ilyen probléma.
Köszönöm
-
seniman
veterán
válasz
Málnabeach
üzenetére
Gyári,csak nem a Sony gyárából jött ki.Én visszavinném,aztán a fejükhöz vágnám.
-
A`rpi
addikt
válasz
Málnabeach
üzenetére
"Elméletileg gyári, úgy vásároltam a konzolt az egyik boltból nemrégiben. Persze ez nem garancia rá, hogy nem vertek át.

Mellesleg DS4 kontrollerrel is próbáltam, azzal se ment."DS4 ben előfordul hogy nem megy, de gyári DS3 nak mennie kellene, lefényképezed a joy hátsó címkéjét?
-
vargalex
félisten
válasz
Málnabeach
üzenetére
Gyári kontroller? Az utángyártott kontrollerekben a legtöbb esetben nincs gyro (sixasis) szenzor.
-
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy a PS3 egyszerűen nem érzékeli, ha a kontrollert mozgatni kell. A Last of Us esetében a zseblámpánál szükséges, a Beyond Two Soulnál pedig több esetben is rázni kell össze-vissza a kontrollert, de mégsem történik semmi. Mi lehet a probléma?

-
Bdanyy
addikt
Nem teljesen autós, de wipeout esetleg?
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Melyik a legjobb autós játék pl grid, gran turismo 5? Bár az utóbbiról pár negatívumot olvastam. Melyiket érdemes vadászni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ps4en nincsenek ilyen bonyolitasok
"