- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
HDSentinel-t becsomagoltam docker-be: [link] (van rá image is a dockerhub-on)
És mqtt-n feladom a SMART adatokat, így HA-ban tudom figyelni.Proxmox-al futottam bele, hogy nagyon szeparálódtak a storage-ek ki mit hol használ. Szerencsére a proxmox mindegyik disk SMART-jét tudja olvasni, de nem akartam még python-t se a host-ra, ezért csak az XML-t generálom 10 percenként a host-on (cron), ez a fájl pedig oda van adva egy LXC-nek és ott docker-ben ugye parse-om és küldöm tovább. Tudom kicsit kacifántos lett, de nem lett jobb ötletem, amikor az LXC-nek odaadtam a disk-eket akárt csak olvasásra, akkor előjött egy ssh elérési issue ezért inkább nem kísérleteztem tovább (időhiány).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Star Trek
- Sorozatok
- RAM topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Medence topik
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest