- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Romano
veterán
A patch óta a TA-ban inkább kézi váltóval megyek, mert ha valakivel tudok vonatozni inkább 6. -ban megyek vele, így gyors leszek és spórolok és, tehát így én is a 9. végén.
De ha tök egyedül megyek inkább az 5.-et eröltetem, mivel 6-osban annyira nem húz...PepeDon
Grat, az már elég ütős kis idő! -
Dr. Romano
veterán
Én még novemberben dönthettem volna hogy átállok e az 1000Ft-al olcsóbb T-online-ra vagy maradok drágábban Hungaroteles... (utóbbi lett, lehet hogy jól döntöttem..
)
Mindenesetre hívd fel őket hogy jöjjenek ki és/vagy csináljanak valamit, mert nem zavartalan a hozzáférésed
-
Dr. Romano
veterán
Én teljesen nyugodt vagyok... nincs semmi gond
Tehát a PT-hez szólnak hozzá a legkevésbé? Kár...
pedig volna mit írni sajna...
Plokijuma
"Lehet így akarják rá bírni a játékosokat, hogy vegyenek pénzért RX-7est?"Nem kizárt... szerintem a nickname changer is azért lett AP-s mert látták hogy nagyon fogyott...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #3559 üzenetére
Hát ez a hangáros dolog nekem sem jön be (főleg egy batár Harpoonnal nem az igazi
).
-
Dr. Romano
veterán
Egyébként a pezsgőzést kivették ahogy látom...
-
Dr. Romano
veterán
Oké bocsi, csak reggel picit bal lábbal ugrottam ki az ágyból (ilyenkor picit hamarabb reagálok minthogy végiggondolnám...// még jó hogy ilyenkor nem TA-zok
)
És köszi előre is a tájékoztatásokat!Pepe
Nem irígykedem sőt nagyon örülök hogy Paja1 GS lett így legalább közelebb került a tűzhöz és akár exkluzív infókat is kaphatunk tőle.(meg persze megérdemelte!)
Csak sajna ilyen a reggelem...
sanorvard
LoL! Miért te egyedül nyomtad idáig? -
-
Dr. Romano
veterán
Milyen váltoval mész? Automata vagy manuális?
Mert automatán 167-172 mp/ó-nál 5.-ben megy a kocsi és így igen magas fordulatszámon pörög ezért eszik többet (persze manuálisnál már itt be teheted 6.-ba és akkor no gond -gondolom én... manuallal még nem mentem-)
Persze automatával is lehet menni 9 kört, de akkor szélárnyékozni kell...
PaJa1
Grat a rekodhoz!! -
Dr. Romano
veterán
G@bi
Cool versenyeket nyomtunk
A második 30-asban nagyon eltűntél (gondolom te is belefutottál a rajtbalesetbe...).
Mindenesetre az első verseny végét meg is örökítettem, gratula mégegyszerMaciG
Igen szélárnyékozva tényleg meg lehet csinálni, de ha egyedül mész automatával, akkor csak 8 kört bír....
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #3456 üzenetére
Így van remélem közvetíti nekik a problémákat
(sajna az angol nem az én asztalom...)
Nah a TA-ban a taktikázást agyon is csapták ezzel a lassításos húzással:
Mivel már csak 167-172-ig pörög a moci azért végig 5.-ben kell menni ahol jobban zabál így csak 8 kört bír már csak ki... (szélárnyék nélküli példa)
Ezzel a 8 körrel a 22. végén kell még kiállni ha 3 kiállással akarod befejezni a versenyt... teját ha végig fullal mész akkor ez van 8/16/24: látható hogy csak 2 szabad köröd marad a
"játékra.." tehát lényegében mindig megtankolva kell menni (egyszer elég csak a 3/4-ig...) ennyit a boxtaktikárólEsetleg ezen még a balanceok visszapakolása segíthet...
szert.: lehet kipróbálom manuálisan és meglesem ha 6-osba tolom végig mi lesz...
A speedbug igen erősen jelen van!!! Eddig a patchig én szerencsés voltam mert egyetlen egyszer sem találkoztam ezzel a misztikus jelenséggel...
Azonban ma két TA-n is volt egy ember (mindkettőn más) akik elképesztő időket mentek...
Íme (a köröm hibátlan volt tök üres tankkal ő meg tök egyedül ment)Azért durva...
-
Dr. Romano
veterán
Nyomtam egy 12-es TA-t... kíváncsi voltam hogy a netkódban változtattak e valamit.
12 playernél én már erősen lagzódok, tehát pont jó volt tesztnek...
Nagy meglepődésemre a verseny szinte pillanatok alatt "betöltött", majd a rajtnál sem ugrált seni és mentem a tömeggel.
Már örömömben nyomtam a yeah gombot 1000-el, amikor a kör végére elkezdett ismét mindenki lerepülni a pályáról stb...Tehát sajna a netkódon nem finomítottak és megvan még a szélárnyék bug is...
-
Dr. Romano
veterán
Üdv itt GYURMESZ!
Milyen néven vagy a játékban?
PaJa1
Értem és köszi az infókat!Akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy a TA-ban mikor nullázzák le az körrekordok listáját (hiszen a mostani sebességgel már lehetetlen 50-es időket menni...)?
Jah és még annyi hogy hogyan lettél GS? Írtak egy privit hogy akarsz e GS lenni vagy hogy?
(tehát mi kellett hozzá?)
-
Dr. Romano
veterán
Na lefutottam az első 30köröset és ezek a tapasztalatok:
Az autó ugyan lassabb lett, de a "rázkódás" effektnek köszönhetően szerintem nőtt a sebesség érzet.
Azonban a full tank és üres tank között szinte semmi különbség... full tankkal 1:02 felett lehet menni, üressel meg 1:01 közepe (szélárnyék nélkül).
Sebesség különbség is: full tank 167m/ó üres 172 m/ó...Jah és PaJa1 lényszi szólj már rájuk hogy tegyék már vissza (akár választhatónak) a távolságmérőt, szerintem nem lehet olyan bonyolult újra berakni
-
Dr. Romano
veterán
Én is bedobom tapasztalataimat:
Én még csak egy amateurt nyomtam... A Harpoonom egy picit jobban ugrál nagy sebességnél, de jobban irányíthatónak tűnik.
Sajna nekem ez a patch grafikai bugot is hozott. Az autón lévő árnyékok eléggé érdekesek (kb. mint amikor túlhúzod a karin a memóriát és egy picit szemetel) és iszonyú recések...
a patch előtt ezzel nem volt gond)
ATi karisok ez nálatok is ilyen? (ha nem akkor melyik Catalystet használjátok hozzá?)Mindjárt nyomok egy TA-t és meglesem ott mi a helyzet...
(jah és ezeket az új ikonokat a lobbyban eléggé meg kell majd szokni...)
Most klikkeltem a TA-ra...
PRO és INTIMIDATOR szitekre mikor lehet lehetőséget kapni... milyen szinteket kell elérni stb... -
Dr. Romano
veterán
YES, akkor mindjárt benézek én is
Grat This-nek, de miér lett GS?
-
Dr. Romano
veterán
Én most nyomom és felmegy 140Kbit/s-re is
(azért érdekes mert csak 1Mbites netem van (128k)
)
Azért ez a tegnapihoz képest már emberesebb tempó
G@bi
Miért nem? Most frissítsd a játékot, most igen jó tempója van!Tehát aki tegnap inkább nem akart vele szenvedni az tényleg most frissítsen, nekem maxon jön.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #3397 üzenetére
Inkább hagytad volna holnapra
PaJa1
Ennek én is örülök!(+hány% lesz?)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Nah kíváncsi vagyok kinek sikerült először elindítania a játékot
(lol ez az egész kezd hasonlítani arra ami az NFS PS topicban volt a demó megjelenésekor
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
kisvardai #3307 üzenetére
Nah itthon...
LoL ha ennyire gáz a tempó akkor inkább várok vele...Vááááá most látom kisvardai hogy te is bereggeltél!
Üdv itt!
Ezt már hányszor le akartam neked írni és tessék, eljött a lehetőség
:
Hiába írkálod hogy várjalak meg nem foglak mert ez egy verseny! Ha várni akarok, akkor kimegyek a buszmegállóba vagy a vasútállomásra stb...
Tehát légyszi többször ne kérd tőlem (főleg ne egy TA-n mikor én 3. vagyok te meg 7.)
Köszi a megértést -
Dr. Romano
veterán
Végre egy jó hír!
Ha hazaérek szedem én is. A "szokásos" tempóval jön (qurvalassan)? -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #3270 üzenetére
Annyira nem gáz szerintem ez az összeg... bár tényleg jó sokat kell menni ahhoz hogy melegyen, de én többre számítottam
-
Dr. Romano
veterán
Így van jó lenne már egy jó kis PH-s TA.
MaciG
Ilyen autó eladásos dolog a playerek között létezik az NFS Motorcity Onlineban, már ide is betennék...corvette
Természetesen bármikor vehetsz bármennyit, de én azt javaslom mindig csak akkor vegyél egyet ha kell, így marad pénzed... -
Dr. Romano
veterán
Az elején mindenféleképp egy Kawana vagy Wizz típusú járgányt válassz (ezek a legtutibbak).
AmateurVS játékmódban olyan szobákba aminek a neve Starter Car vagy Stock Car only (vagy ehhez hasonló) itt több esélyed lesz jobb pozícióra (de ilyenkor még annyira nem fontos, lásd lejjebb)
A legfontosabb azonban hogy jó sok körös pályákon menjél ahol sok versenyző is van, mert akkor több RP/XP-t kaphatsz... és lenyegtelen hanyadik vagy mindenképp menj végig mert a Clean Sectorokból jó pénzt lehet kaszálni.Romeo23
Hát remélem valaki valamikor nyit egy PH-s szobát(nekem sajna a mai nap egyáltalán nem jó)
MaciG
AP-t legkönnyebben úgy tudsz szerezni hogy veszel igazi pénzért. Egyéb esetben csak úgy lehet ha olyan eventeken veszel részt, ahol az (is) a nyeremény.
De ebben a témában This No All az illetékes -
Dr. Romano
veterán
Igen ez egy játék és szórakozás amit tönkre lehet tenni, de idegeskedni rajta akkor sem érdemes... (mi idegesek leszünk a másik nem, előnyünk nincs belőle )
Aki direkt csinálja az elitélendő ezt teljesen természetes.
Így van a replayos dolog az valamiféle megoldást jelent, bár nem az igazi (remélem a patchban lesz valami ezirányú fejlesztés...) -
Dr. Romano
veterán
De relax!
Felesleges ezen idegeskedni... csak egy játék.
Egyébként meg mit tanácsolsz ezügyben a vote/kick rendszer nélkül? Ha kilökött lökjük ki mi is? Nem túl értelmes és hatásos megoldás... egyelőre a barmok ellen nem lehet mit tenni, ha nekiállunk mi is lökdösni akkor egy szinten leszünk velük -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
f5vseries #3151 üzenetére
Helló!
Kezdőkocsinak vagy Kawanat vagy Wizzet válassz. Ezek a legjobbak. Majd AmateurVS-ben szerezz jó sok RP/XP-t és amint teheted menj Thunder Alley játékmódot mert az tejel a legjobban
BiG G3ry
Én örülnék neki! Tény hogy megugrana az őrült roncsderbiversenyek száma, mert ilyen törésmodell mellett én is szívesebben ütköznékShad0w
thx az infót... tényleg nem volt minden pályának fordítottja -
Dr. Romano
veterán
Szinte mindegyik mapnak van reverse pályája...
Legalább is a patch előtt volt mint választható dolog... én mostanában szinte csak TA-t nyomok és Exploler... így annyira nem vágom a pályáknál mit változtattak...
Akkor ezekszerint a reverse pályák már nincsenek (pl. England B és Half reserve stb...)?mazda626
Várom már az új verdákat -
Dr. Romano
veterán
Az Impulsive weboldalára is belinkeltem a játékot és az ottaniaknak is megjött a kedve hozzá
(igaz egyelőre csak pár embernek) Tegnap nyomtuk az első közöset (amihez csatlakozott pisti is
).
Nem tudom mikor lesz újra Impes verseny, de ha láttok ilyet hogy Impulsive Racers szoba, akkor gyertek be oda (jsz: impulsive )
Egyébként össze kéne már ütni egy PH-s szobát is, a külföldiek (tisztelet a kivételnek) stílusától már lassan hányok
pisti
Igen ezeket tudom, de mostanában annyira nem igazán szoktam figyelni hogy mikor lesz eventcsak klikk a játékra és goo a verseny.
-
Dr. Romano
veterán
pisti
gratula az Impulsives versenyhez!
Jó kis versenyeket nyomtunk! (az elején nem jutott eszembe hogy pontosan ki is vagy, de már természetesen vágom).
A VS stock carsban nagyon jól mentél! Tényleg levettél minden tuningot, vagy ennyire jó vagy azon a pályán?
TA-ban meg kickelnem kellett volna azt a külföldit, tényleg mindenkivel eléggé arrogáns voltDe majd lesz legközelebb is (majd nézz el az oldalra).
Egyébként jó lenne már egy PH-s verseny is...
-
Dr. Romano
veterán
Gondolom nem billentyűzettel...
Nekem a legprofibb ürestankos időm speedb. nélkül 58.060 körül volt. (lényegében full üres tankkal és jókora füvezéssel)
Egyelőre elképzelni nem tudom erre még hogyan lehetne rátenni 0.500-at
Mindenesetre gratula hozzá
Egyébként meg nagyon megbántottál és ez fáááj -
Dr. Romano
veterán
Ez mondjuk igaz...
Lényeg hogy a netkód nem az igazi remélem a patchtől a legjobbakat.PaJa1
Én üres tankkal (füvezés, szélárnyék OFF) mindig 58.1-3 vagy picivel alatta szoktam menni szvsz ez normális.
A kormányos beállításra én is kíváncsi vok, majd írd meg mennyit javult (vagy romlott)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
HubiTomi #3007 üzenetére
Nekem változó a taktikám. Attól függ hányan vagyunk, hogy oszlanak szét a pályán a játékosok és hanyadik vagyok. Tehát én a feltételekhez képest próbálom a legjobbat kiválasztani
A boxutcába bejáratánál van egy fehér vonal ott érdemes fékezni és belül van a második fehér vonal. Arra már csak max 54M/ó-val szabad rámenni.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #2997 üzenetére
"napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés..."
Röviden szólva: igen!
Hosszabban: én mindig füvezek de speedbug egyszersem jött elő. Azért örülnék ha a fű tényleg megszűnne (lehetne helyére például homokágyat tenni, az lassítana rendesen)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
BaliJack #2991 üzenetére
Szia!
1. Ha a piros zászlóból kijön 4 vagy 5 db (soha nem számoltam
) akkor kapsz egy szép kis boxutca áthajtásos büntetést
2. nosza olyankor előzd vissz vagy maradj le, mert ha sokáig lengetik a kék zászlót akkor egy idő után az is büntit von maga utánLényeg még hogy a boxban max 54-el menjél.
-
Dr. Romano
veterán
"Ez van, a nagy patch előtt TA-ban a többi versenyző hozzád viszonyított távolságát írta ki méterben."
De attól még akkor is MPH-val írta a sebességet
dokar
Egyébként tök mindegy hogy km/ó vagy m/ó van kiírva, információ tartalma lényegében nincs a játékban (max a különbség hogy mennyivel mész te és egy másik, de ezt m/ó-ban is meg lehet adni)
Az idő itt a legfontosabb infó (főleg a TA-ban, amióta sajna megszűnt a távolságmérő
)
-
Dr. Romano
veterán
Egy upgrade-t csak 1x tudsz megvenni. Ha a shopban ráklikkelsz arra az itemre ami már megvan, akkor "leveszi" így azt látod hogy mennyit tud a kocsi nélküle, ha ismét ráklikkelsz visszateszi, így megint az itemes értékeket látod.
De próbáld ki: klikk a már megvett itemre és próbáld meg megvenni... nem fogod tudni mert a cart gomb ugyanúgy szürke marad.
Tehát a válasz: nem -
Dr. Romano
veterán
Most olvasom a hírt!!
GRATULA -=ZS=-!!!!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Romeo23 #2915 üzenetére
De a fejlesztők magyar arcok, az Invictus cég (asszem debreceni) csinálta.
BiG G3ry
Amióta te játszol azóta már rég "kész" státuszban van a játék
Az OpenBéta még szeptember elején volt és mivel akkor én már javában nyomultam (nézd meg az 1-es hsz keltezését) emlékszem hogy a Phoe melletti (Subtropolis a neve asszem) is nyitva volt (gondolom valami teszt volt, de fel lehetett menni mindkettőre (igaz akkor még mindkettőn nagyon kevesen voltak)
Azonban tény hogy jelenleg sok értelme nem lenne megnyitni a többit, mert a Phoe csúcsidőben is csak max 25-30%-ra van terhelve.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Romeo23 #2911 üzenetére
Üdv Romeo!
Nekem is lenne egy kérdésem: mi a nicked a játékban?
Azért csak a Phoebus létezik, mert az is bőven elegendő a mostani játékosmennyiségnek (nevezzük így: sajnos)
BiG G3ry
A többi szerver is létezik szerintem, mert a játék OpenBéta változatában még a Phoe melletti szerverre is fel lehetett menni. -
Dr. Romano
veterán
Nekem a mai TA mérleg egész jó volt. Kettő 30köröst megnyertem és egy 15-ösön 4. lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Doctor Who (2005)
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest