Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de Magyarországon egyetlen embert nem tudok, aki helyeseen tud írni. SENKIT! Ezt a volt irodalom-nyelvtan tanárom is megmondta, bár Ő csak magára értette. A magyar nyelv bonyolult, ez van. Ha valaki azt hiszi, hogy tud helyesen írni, akkor csak gondoljunk bele a hídnevek írásába, vagy az összetett szavakba...kapásból ki tudja, hogy hány szótag után kell kötőjelezni? Szerintem is. Ennyit akartam, remélem nem bántottam meg senkit. Engem is zavar, hogy sokan helytelenül írnak, de mivel én sem vagyok tökéletes, nem kötözködöm, csak ha már a felét sem értem valaki közleményének.
Hogy ne "off topic" legyen, szerintem sikerült elb*...elrontani a PT-t rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Revolut
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest