- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Kis megvesztegetés...

kekeci, én is kilöktelek egyszer Serpentinen, de én is löktem be Sorry-t, előbb fékeztél mint én szoktam, aztán így is én jártam szarul na mindegy.
Circuiten egyszerűen borzalmas volt menni, vagy alig kanyarodott vagy rohadt érzékeny volt nálam a panni, de inkább az utóbbi. Tegnapelőtt meg tök jó volt vezetni! Arról már nem beszélve a Serpentinen a rajt után 3x löktek ki, aztán mégis sikerült a 2. helyre feljönnöm mert szeretem a pályát, de az hogy az EDR-on második helyen vagyok, éppen előzőm az elsőt mert hibázott, az kilök a francba, aztán jövök vissza és az egész mezőny elrepít, azt már nehezen tudtam tolerálni!! Nem azt mondom hogy direkt csinálták (habár az első helyezett nem tűnt éppen korrektnek!), de azért ez messze nem mókás, roncsderbis funmódnak elmenne, de semmi kapcsolata egy komoly összecsapásnak, ahol nem a driving skill dönt hanem az hogy ki szerencsésebb! Legalábbis az elején.. Az egyes emberek szaggatásáról és lagjáról már nem is beszélve! És most már azt is tudom hogy megnőtt megint a gépigény és lejjebb kell vennem a grafikát
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest