Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
igen tudom mire gondolsz és nekem sem tetszik ez a kettős mérce, hogy BP-vel megy-e valaki vagy sem az az Ő dolga, csak az számít hogy élvezze és ne vegye el a másik élvezetét se ezzel...Tudom nem vagyok világbajnok, de jó érzés amikor a lista élén vagyok, mert akkor valamit mutattam már magamból, mégha van nálam gyorsabb is... Trunk/BP nélkül lenne az igazi, mert akkor valóban kiderülne, hogy ki mennyire is gyors VALÓJÁBAN, de akit ez egyáltalán érdekel(szeretne a leggyorsabb lenni) az úgyis kihasznál mindenféle legális módszert, amit a játék kínál...(ez nem azt jelenti hogy csak segítséggel tudok jót menni) Egy a lényeg: remélem kiveszik a trunkot, bp-t (vagy akárhogy nevezzük) a játékból és nullázzák a ranglistát, mert ennek így tényleg nem sok értelme van...
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs