- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
igen tudom mire gondolsz és nekem sem tetszik ez a kettős mérce, hogy BP-vel megy-e valaki vagy sem az az Ő dolga, csak az számít hogy élvezze és ne vegye el a másik élvezetét se ezzel...Tudom nem vagyok világbajnok, de jó érzés amikor a lista élén vagyok, mert akkor valamit mutattam már magamból, mégha van nálam gyorsabb is... Trunk/BP nélkül lenne az igazi, mert akkor valóban kiderülne, hogy ki mennyire is gyors VALÓJÁBAN, de akit ez egyáltalán érdekel(szeretne a leggyorsabb lenni) az úgyis kihasznál mindenféle legális módszert, amit a játék kínál...(ez nem azt jelenti hogy csak segítséggel tudok jót menni) Egy a lényeg: remélem kiveszik a trunkot, bp-t (vagy akárhogy nevezzük) a játékból és nullázzák a ranglistát, mert ennek így tényleg nem sok értelme van...
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest