- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Elképzelhető, hogy a sok fa csökkenti az FPSed. Szerintem valami gebasz van a speedtree technologiával, összekad valamivel, eddig jól ment, lehet az új patchban van valami amivel nem komálja egymást.
Ha az angol bill kiosztást használja a játék a loginnál akkor a 9es utáni a 0 a felső soron. Amúgy a billentyűzet numerikus részével sokkal gyorsabban lehet számokat megadni, tuti ;)
Az Invictus egy programot ad el több piacra átcímkézve. Eddig jó volt nekünk mert előnyben volt a sim handling/fizika. Az ázsiaiak (mert nyomik v nem tom) arcade fos kell, most nekik lett fejlesztve ez. Egyszerűbb egy programot fejleszteni és azt több helyre eladni. De most, mert tényleg fos ami van, muszáj lesz 2 fajta játékot fejleszteni, egy arcadosat-keletre és egy olyat ami volt-kicsit szim, kicsit arcade az amcsiknak.
Eddig tartalomban, kiadó ízlése szerint, különböztek a termékek, most már magban is fognak, több munkája lesz a fejlesztőknek, mert 2 játékot kell figyelni és terelgetni.
LEGALÁBBIS ÉN ÍGY GONDOLOM.ui: nekem is RX7 FD volt az eslő APs autóm, lassan másfél éve vettem és még mindig a KEDVENC.
Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest