Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

Elképzelhető, hogy a sok fa csökkenti az FPSed. Szerintem valami gebasz van a speedtree technologiával, összekad valamivel, eddig jól ment, lehet az új patchban van valami amivel nem komálja egymást.

Ha az angol bill kiosztást használja a játék a loginnál akkor a 9es utáni a 0 a felső soron. Amúgy a billentyűzet numerikus részével sokkal gyorsabban lehet számokat megadni, tuti ;)

Az Invictus egy programot ad el több piacra átcímkézve. Eddig jó volt nekünk mert előnyben volt a sim handling/fizika. Az ázsiaiak (mert nyomik v nem tom) arcade fos kell, most nekik lett fejlesztve ez. Egyszerűbb egy programot fejleszteni és azt több helyre eladni. De most, mert tényleg fos ami van, muszáj lesz 2 fajta játékot fejleszteni, egy arcadosat-keletre és egy olyat ami volt-kicsit szim, kicsit arcade az amcsiknak.
    Eddig tartalomban, kiadó ízlése szerint, különböztek a termékek, most már magban is fognak, több munkája lesz a fejlesztőknek, mert 2 játékot kell figyelni és terelgetni.
    LEGALÁBBIS ÉN ÍGY GONDOLOM.

ui: nekem is RX7 FD volt az eslő APs autóm, lassan másfél éve vettem és még mindig a KEDVENC.

Új hozzászólás Aktív témák