Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Hogy fer ossze? Miert ne ferne ossze

Fogja magat 20-30 ember, lefoglal egy szombati napra egy LAN-klubbot beultok es hajra, egyutt jatszhatsz azokkal akikkel eddig csak maximum ventrin beszeltel. Nem ertem mi olyan lehetetlen ebben, nem kell feltetlenul lanban jatszani, a lanklubb neten keresztul a jatek technikai hattere ugyan az marad mint ha otthon ulnel, a pozitivum az egeszben hogy ott vannak korulotted akikkel eddig neten jatszottal.
Szerintem siman osszefer a dolog, technikailag semmi kivitelezhetetlen nincs benne. LAN egyetlen lenyege, hogy osszehozza az embereket a valo eletben is, nekem mindig tetszett hogy egy LAN utan mindig tudtam a nickeket egy archoz/storyhoz/poenhoz kapcsolni.Persze azt nem tudom a PT-scene magyarorszagon mekkora taborral rendelkezik, de ez mar mas teszta.
Új hozzászólás Aktív témák

- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest