- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkaman
csendes tag
hát, hogy nem kell tudás az MMORPG-khez az kicsit túlzás.
Sőt, PT-ben alig van mit megjegyezni, van vagy 40 autó és kész. A játékostársakat se nagyon jegyzem meg mert végül is nem sokat számít. beszélgetni úgy se nagyon lehet.
(menet közben egyáltalán nem, indítás előtt alig. töltéskor lehet 1-1 mondatot váltani)
egy MMORPG-ben azért ismerni kell a guild tagjai, ellenfeleket, tárgyakat, pályákat stb.
Jó, itt vezetni kell, ebben persze más.
Én is csak azért játszok ennyit a játékkal, mert kicsit kikapcsol, és nem a szokásos gyilkolósdi. Ezen kívül, sajna erősen addict vagyok, és az MMORPG-t egyedül nyomom
(a fiam feladta , haha), itt meg felváltva megyünk , együtt vesszük meg a fejlesztéseket.És hát bár AP-t tudnék venni, de hozzászoktam, hogy megküzdök érte. (egyébként gyors kalkuláció, a morello eddig több mint kb. 10ezer AP-be fájt volna nem kevés egy virtuális dologért)
Ha valakit érdekel, a játék deicide.ongameport.com. 3 hónapig voltam az egyik szerveren a legnagyobb szintű, illetve a másikon a legjobb fegyverzetű. Mióta abbahagytam már csak a leggazdagabb
Bát ott a cash-es cuccokat is el lehet adni, így sose kellet vennem $-ért. Játékbeli pénz pedig megszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bát ott a cash-es cuccokat is el lehet adni, így sose kellet vennem $-ért. Játékbeli pénz pedig megszerezhető.