- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban. Az 5 db. kristálykorongot megtaláltam, de a 14 teleportkő közül csak 13-at. Egy teleportköves térkép (gamempire.extra.hu) szerint a Nyugati vulkán barlangé hiányzik ( a Keleti vulkán barlang másik kijárata, északon banditatábor fölött). A környékét bejártam, gyíklényeket nem találtam akiknél lehetne.
Hol a fenébe lehet?
THX!
-
Roba
tag
Sziasztok!
Még az első fejezetben járok, Don küldetéseit csinálom. A kikötővárosba kell mennem, hogy az embereit megtaláljam. Azonban küldetés nélkül elkalandoztam a nyugati partra, ahol lerendeztem a csontifőnököt és csapatát és találtam egy Vazallus gyűrűt (-10 bölcsesség). A kérdésem az, hogy a játék menetét hátrányosan befolyásolja-e, hogy egy olyan küldetéstárgyat találtam, amire még nem vettem fel küldetést?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest