- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
A második fejezethez se nagyon kellettek olyan NPC-k Kikötővárosban akiket lemészároltam és így már a 3. fejezetnél járok. Elég nagy gondot okoznak a Gyík harcosok, mert alig bírom leverni őket. Valahogy nem érzem, hogy mikor kellene ütnöm, mert amikor benyomom a támadás gombot, akkor az ellenfél is üt, de ő gyorsabb. Még most se találtam jobb fejszét az enyémnél és így a sebzésem még mindig ugyanannyi, mint az 1. fejezetben volt, csak a páncélom és a pajzsom cseréltem le. A szintlépéseknek már semmi értelmét nem látom, fejleszteni nem akarok már semmit, pedig még rengeteg fejlesztenivaló képzettség lenne, de feleslegesnek tartom őket. Fejszehasználat 10, Zárnyitás 3, Lopás 3, Akrobatika 1, Kovácsolás 3 és ennyi.
A második fejezetben csak 13 teleportkövet sikerült megszereznem, mert a 14.-hez az utamat állja két Ogre és hát egy is bőven sok nekem, nem hogy kettő -
Out
addikt
Ugyan már régi játék, én mégis kb 1 hete kezdtem el. A topikot addig olvastam amig a spoilerek nem kezdtek szaporodni, mert nem szeretném ha lelőne nekem valaki egy jó poént. A játék az elején nagyon nehéz volt és voltam úgy vele, hogy abbahagyom, mert esélyem sincs a szörnyek ellen, főleg mikor leváltottam a kard+pajzs-ot fejszére. Most az első fejezet végén járok, de a térkép nagyrészén már kiírtottam a szörnyeket és felfedeztem a romokat. Nyilván van pár hely ahová esélyem sincs eljutni, ezek azok a helyek, ahol Ogrék vagy Hamubestiák vannak, ők még túl erősek nekem. Már nincs egy darab küldetésem sem, csak az Inkvizítort kell követnem a nagy kapuhoz a második fejezet elkezdéséhez, Egy unalmas pillanatomban és mivel éreztem a hatalmat a fejszémben úgy gondoltam, hogy kiírtom Kikötőváros lakóit. Azóta már szinte csak "szellemek" lakják
A kérdésem az lenne, hogy fog-e ez okozni bármilyen gondot a későbbiek folyamán? Mert ha igen, akkor nem szenvedek tovább a játékban, ha úgy sem tudom végigjátszani
Mentésem már nincs az írtás előttről
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest