Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Out

addikt

válasz Out #205 üzenetére

A második fejezethez se nagyon kellettek olyan NPC-k Kikötővárosban akiket lemészároltam és így már a 3. fejezetnél járok. Elég nagy gondot okoznak a Gyík harcosok, mert alig bírom leverni őket. Valahogy nem érzem, hogy mikor kellene ütnöm, mert amikor benyomom a támadás gombot, akkor az ellenfél is üt, de ő gyorsabb. Még most se találtam jobb fejszét az enyémnél és így a sebzésem még mindig ugyanannyi, mint az 1. fejezetben volt, csak a páncélom és a pajzsom cseréltem le. A szintlépéseknek már semmi értelmét nem látom, fejleszteni nem akarok már semmit, pedig még rengeteg fejlesztenivaló képzettség lenne, de feleslegesnek tartom őket. Fejszehasználat 10, Zárnyitás 3, Lopás 3, Akrobatika 1, Kovácsolás 3 és ennyi.
    A második fejezetben csak 13 teleportkövet sikerült megszereznem, mert a 14.-hez az utamat állja két Ogre és hát egy is bőven sok nekem, nem hogy kettő :)

• Out

addikt

Ugyan már régi játék, én mégis kb 1 hete kezdtem el. A topikot addig olvastam amig a spoilerek nem kezdtek szaporodni, mert nem szeretném ha lelőne nekem valaki egy jó poént. A játék az elején nagyon nehéz volt és voltam úgy vele, hogy abbahagyom, mert esélyem sincs a szörnyek ellen, főleg mikor leváltottam a kard+pajzs-ot fejszére. Most az első fejezet végén járok, de a térkép nagyrészén már kiírtottam a szörnyeket és felfedeztem a romokat. Nyilván van pár hely ahová esélyem sincs eljutni, ezek azok a helyek, ahol Ogrék vagy Hamubestiák vannak, ők még túl erősek nekem. Már nincs egy darab küldetésem sem, csak az Inkvizítort kell követnem a nagy kapuhoz a második fejezet elkezdéséhez, Egy unalmas pillanatomban és mivel éreztem a hatalmat a fejszémben úgy gondoltam, hogy kiírtom Kikötőváros lakóit. Azóta már szinte csak "szellemek" lakják :D A kérdésem az lenne, hogy fog-e ez okozni bármilyen gondot a későbbiek folyamán? Mert ha igen, akkor nem szenvedek tovább a játékban, ha úgy sem tudom végigjátszani :D Mentésem már nincs az írtás előttről :)

Új hozzászólás Aktív témák