- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Chapter 3ban mikor ki kell nyitni a nag kaput akkor ott most mi van? Tudom hogy van jobbra meg balra is egy csörlő. A jobb oldalival kezdtem. Átjutottam a csapdákon és oda jutok amikor a terem közepén van egy csapóajtó. Na ott ha leesek ott van 2 brontok. Azokat hogy tudom legyűrni? Mire előveszem a fegyverem már a hp-m felét leütötték. Ráadásul bottal szart se tudok hárítani a támadásukon.
-
trassher
addikt
Elakadtam a játékban. Minden mester próbáját megcsináltam de Vitus próbáját nem értem. Megtaláltam a könyvet a kriptában, elolvastam és tovább is adtam ahogy mondta. Most meg nem beszél velem. Tudja vki hogy mit kéne csinálnom?
-
trassher
addikt
Végeztem kikötővárosban. A 3 kincsvadászt és Patty-t kijuttattam a városból. Most már rá kell állnom a próbákra hogy tag legyek. Eddig a tekercses próba kész. Szerencsére már a könyvtárban megtaláltam az öreget is.
-
trassher
addikt
válasz
GypsFulvus2 #183 üzenetére
Már 3as szinten van a bot, másra nem fejlesztettem. Van egy gyűrűm amit küldetésből kaptam az +1et ad botharcra.
-
trassher
addikt
Én tegnap kezdtem. Inkvizíció oldalán oldalán vagyok, de a Don-nál kezdtem csak nem jött be. Már megvolt az alapkiképzés, most épp kristályt kell hoznom amit az egyik gyerek vitt magával de nem jött vissza.
Kérdésem az lenne hogy a botharc már 4es szinten van(gyűrű ad+1et rá) de nem érzem valami erősnek. Jó hogy gyorsak a kombók de szart se ér ha nem sebzek. Alap kardot kovácsoltam össze az 30at sebez alapból. A tanonc bot csak ilyen dmg light vagy az összes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest