- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdave
aktív tag
meg úgy általában mindennel vigyázni kell az elején
ez az egy negatívum van benne, hogy kissé nehéz az elején, legalábbis nekem
de ez volt az összes gothicnál, úgyhogy már megszoktam, csak a többi játék után mindig fura, hogy itt az eleje nehéz, utána lesz könnyebb, (szinte) az összes többinél meg fordítva van
-
pdave
aktív tag
hát azért az optilmalizálás csak mostanra sikerült a gothic 3 botrányos volt
de a lényeg hogy mostanra végre sikerült
a harc a szokásos nehezen megszokható, de egy idő után belejön az ember és átlátja, akkor már nem olyan vészes, csak nem a szokásos "nyomogatom a bal egér gombot mint atom oszt annyi" -
pdave
aktív tag
végre megjelent
mostantól kenyéren és Risen élek
tiszta gothic, de ez nem olyan nagy baj, annak a ki szerette a gothicokat, végre nem akad, normálisan van optimalizálva, a hangulat még mindig istenkirály, és mostmár a grafika is szép nagyon, csak kicsit sok a blur effekt, de ennyi belefér
még jó hogy nem vagyok elfogult :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest