Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
WAD = "Works As Designed"
Igen, akkor ezért záródik be. Ezek szerint rosszul emlékszem, hogy van benne olyan, hogy 'pull to refresh'. Ezért csodálkoztam.
Böngészőből is simán ki lehet csúszni az 5 percből, ha nem egy frissen betöltött ablaknál nyomsz a szerkesztésre, szóval ez nem akkora gond.
Jó lenne az utolsó olvasotthoz görgetés, és érthető, nem zavaró a feltétel, amit írtál.(#688) Dolphine:
Köszi, ezt nem tudtam, pedig jó fícsör! -
Arcanus
aktív tag
-
Madoc
veterán
Az uj hozzászólásokat szinnel is jelzi ez jó, de a kedvenceknél
valami régebbi hozzászólás van elől!!!! Ez igy használhatatlan most.Az itt szóltam hozzá részen ugyanez, a legfrisebbek kellenének fölülre!!Javaslom ne frissítsen senki a javításig. Amugy jók lettek a beletett funkciók, a kedvencek sorrendje is jó így!
-
Dolphine
addikt
Újabb ötlet jutott eszembe! :-) Ha megnyitsz egy topikot, amire fel vagy iratkozva van 100 új hozzászólás, akkor nálam a legfrissebbet adja be először és elég sokat kell görgetni, mire megtalálom, hogy mi volt az utolsó hozzászólás amit még olvastam. Na, ezen kellene valahogy változtatni.
-
Dolphine
addikt
Én is tesztelő lettem. Egy SONY Xperia Z4 Tableten próbálgatom.
Most nem arról írok, hanem gépről.
Pár javaslat:
1. Jó lenne, hogyha nemcsak a Kedvencek jelennének meg, hanem az Itt szóltam hozzá rész is beiktatható lenne
2. Egy kicsit hiányoznak az emotikonok, amiket a PH használ.
3. A hozzászólásnál jó lenne, hogyha nem egysoros lenne, mert, ha valaki hosszan ír, egy idő után nem találja az elejét.
4. Frissítés gomb, vagy lehúzásnál frissítés. Akkor up to date lehetne a fórum, amit éppen nézekEgyébként nagyon jó az irány!
-
Madoc
veterán
Frissítettem, így nekem már alkalmas napi használatra. 😀 Hozzászólás írásakor írásjel után nincs automatikus nagybetű, a hozzászólást mobilnetről nem küldi el hibaüzenetet dob, hozzászóláshoz jó lenne egy off gomb amivel offba lehetne rakni a hozzászólást, nem létszükséglet nem szoktam offolni csak eszembe jutott. A kedvenceket nem tudom mi alapján rendezi mert weben sorba raktam de se nem az alapján se hozzáadás idejétől, se utolsó hozzászólástól.. Pm-eket nekem nem zárja be, jol mutat mindent, az írást ott is kipróbálom még ma. Írok ha észrevettem valamit és appbol próbálok majd először írni hátha..
Lehúzásos frissítés lehetne ha az app a háttérbe fut akkor ne kelljen bezárni majd ujra megnyitni.
-
-
-
Madoc
veterán
Tetszik az uj felület,és az irány, jó lesz ez.
Nem tudom mik vannak betervezve de most hiányolom hogy nem jelzi hogy van-e uj hozzászólás miota legutobb megnéztem. Ha valaki válaszát megnézem akkor amire válaszolt ott lehessen már megnyitni előzménybe az eddigi beszélgetést mint a régi appban Kedvencek szabad rendezgetése, kedvencek hozzáadása, a kedvenc forum neveknél lehessen az ikonokat szinezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest