- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arcanus #1542 üzenetére
Nem csak a hely miatt írtam ,hogy teljes képernyős legyen az alkalmazás! Mivel elég sokat használom az app-ot, így a statusbar mindig aktív, amit sajnos az AMOLED kijelző nem igazán szeret ezért lenne lenne jó egy kapcsolható állapotsáv
Köszönöm előre is!
off: Amúgy nem is értem, hogy más alkalmazáskészítőkben, hogy nem merül fel ez az ötlet!! Pl Chrome vagy ami még fontosabb egy navigációs app-ban ahol akár órákat megy a kijelző!!
-
IT user
tag
válasz
Arcanus #1561 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd ezért a remek programért, és eszembe sem jut a képességeidet firtatni, de ha a Google a saját rendszerén a saját levelező programjában nem képes ezt megoldani, akkor szerintem neked sem kellene szégyenkezned!
Plot twist: a telefonos topikok hozzászólásai szerint, az iOS-en hibátlanul működik a GMail értesítések.
-
IT user
tag
válasz
Arcanus #1555 üzenetére
Ne aggódj, a Google sem tudja kezelni az értesítéseket! Érintettség miatt követem a Samsung Galaxy S7 és Xiaomi Mi A1 fórumokat, és rendszeresen érkezik panasz, hogy a gyári GMail applikáció nem küldi az értesítéseket. A Mi A1 telefonon ráadásul Android One rendszer van.
-
-
kovisoft
őstag
válasz
Arcanus #1465 üzenetére
Nekem a webes felület beállításaiban a fórumhozzászólásoknál a rendezés "időrendben csökkenő", blokkméret "25 db", kezdő blokk "utolsó". Átállítottam a webes felületen a rendezést "időrendben növekvő"-re, beléptem az appba, és így megjelent az utolsó 824/824 oldal. Aztán visszaállítottam időrendben csökkenőre, és megint eltűnt, megint a 823/823-at mutatja utolsónak.
-
kovisoft
őstag
válasz
Arcanus #1465 üzenetére
Nálam is 25 van egy oldalon (a default), mivel töröltem az app adatokat, és utána már bele sem tudok menni a beállításokba, hogy átállítsam ezt az értéket.
Nem tudom, az számít-e, hogy a topik ott van a kedvenceim között is, de akkor is hiányzik az utolsó oldal, ha a keresőből jutok el a topikhoz.
Szerk.: most újra leállítottam az appot, töröltem a cache-t és az add adatokat, újraindítottam, beléptem, rákerestem a Kindle topikra, és most sem mutatja nekem az utolsó oldalt (823/823 van felül az oldalszámozásnál), ill. ugyanez van, ha a kedvencekből nyitom meg a topikot.
-
kovisoft
őstag
válasz
Arcanus #1461 üzenetére
Nekem is leáll a beállításokba lépve (android verzió 6.0.1, kernel verzió 3.18.14-10911830). Viszont olyan gondom is van, hogy bizonyos topikokban nem mutatja az utolsó tizenegynéhány hozzászólást. Pl. ha megnyitom az Amazon Kindle topikot, amiben jelenleg a #20585 sz. hozzászólás a legfrissebb, akkor legutolsónak a #20574-est mutatja. Töröltem a cache-t és az app adatait is, újra beléptem, és akkor is ez van.
-
válasz
Arcanus #1461 üzenetére
Én le is húztam.
Külsőleg jól néz ki, viszont ahogyan mondod, a beállítások menüre nyomva rögtön kifagy. Ill nevet én nem tudtam átírni. Azt írta sikertelen módosítás. (itt van egy apró elirás, mert sikertelene van írva, de ez apróság.)
Android 7.0, MIUI 9.2.1.0-val. (Redmi Note 4) -
-
SG3rg0
őstag
válasz
Arcanus #1340 üzenetére
Szia!
Letöröltem újra felraktam este éjszaka jó volt, most reggel nem jó. Mikor jön ki a frissítés gondolom a nightly azért ajánlod mert abban javítva van?
Nagyon jó ez az app, gratulálok a fejlesztőknek!
Visszatértem droidra, és ez az app megléte volt az egyik szempont! -
Nikaré
őstag
válasz
Arcanus #1289 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Lesz majd lehetőség arra, hogy kopizni lehessen szöveg részletet!
Mert pl. valaki ír egy linket, de nem irányít át ( mert sima szöveg sor) ezért is jó lenne másolhatová tenni böngészőbe és áthidalva.
Még egy kérdésaz aktív linkek világos narancs színben jelennek meg és az amúgy is fehér háttér miatt nehezen olvasható így. Lehetséges később ezt ( akár menüből ) változtatni?
-
cadj92
csendes tag
válasz
Arcanus #1296 üzenetére
Pl. ebben a topicban: Olvasom a 25. Oldalt, szépen tekerek lefele. Amikor az oldal aljára értem, lapozok a 26. Oldalra, de ott az oldal alján lévő kommenteket látom, tehát a legfrissebbeket, nem pedig azt ami a 25. oldal utolsó kommentje után jön.
Szerk.: Talán az időrendi sorrend miatt, ha fordítva lenne a sorrend (frissebb feljebb), akkor jó? Lehet itt a félreértés tárgya.
Szerk2.: Időtullépési bug:
Időtullépés app nyitáskor (kedvencek), topicok frissítésekor login oldalra dob, app újraindítás után (ha van net), akkor be vagyok lépve.
Időtullépés témába lépéskor, amikor visszát nyomok, hogy a kedvencekbe kerüljek vissza, az adott téma törlődik a kedvencek közül. App újranyitáskor újra ott van, de nem a helyén van, hanem leghátul. -
cadj92
csendes tag
válasz
Arcanus #1289 üzenetére
Fú, nagyon jó ez a 443-as! Végre akkor is az olvasatlanhoz ugrik, ha több mint 30-50 hozzászólás van. Ez a lapozás is nagyon kényelmes!
Esetleg még annyit lehetne, hogy amikor az újabb oldalra lapozunk, akkor felugorhatna az oldal telejére, amikor visszafele lapozunk, akkor meg az oldal aljára, hogy folytatólagosan lehessen olvasni a hozzászólásokat, ne kelljen feltekerni/letekerni az oldalon lapozás után.
-
regener
veterán
válasz
Arcanus #1261 üzenetére
50-et, viszont egyik beállítás sem segített, (kapcsolgattam őket hátha).
Frissítés sem, nagyon makacsMár a 1260-as hszem is eltűnt.
Am ugye ide kellett írni a bugot vagy az emailbe a log mellé?
Szerk: az volt az, 25-el most jó.
50-el kirakta hogy van 25 oldalnyi hsz, 25-össel most vagyok a 26. oldalon.
Újabb észrevétel, ez eddig nemtudom így volt-e:
Látszik a Szerkesztés gomb minden hsz menüjében, abban is amo nem az enyém, persze nem működik. -
-
CptAdamica
veterán
válasz
Arcanus #1185 üzenetére
Értem.
Még talán annyi észrevétel, hogy ha görgetek egy topikban, akkor a kis plusz ikon lent a jobb alsó sarokban mindig eltűnik, mikor megállítom, akkor pedig előbukkan. Ez számomra inkább idegesítő, mint hasznos, főleg ha kicsiket görgetek.
Plusz az emoji-kat is lehet érdemes lesz nagyobb felbontásúakra cserélni, bár ez gondolom inkább a prohardver lapcsaládon is múlik.
-
válasz
Arcanus #1179 üzenetére
Azzal lehet valamit csinálni, hogy ha lassított nettel használnám az app-ot, akkor ne pillanatok múlva dobja ki nekem az "Időtúllépés, ellenőrizd az internet kapcsolatod" hibát?
Sajnos ez abszolút használhatatlanná teszi az egészet nálam, miközben ennek a várakozási időnek jóval a többszörösét is képes lennék várni, hogy az idő alatt hátha megfogna adatokat és használható lenne az app.
Nem tudom, hogy egyéb szolgáltatók lassított net-ne milyen lassú is pontosan, de egy ideje már a Bluemobile olyan szinten lassítja a netet, hogy az már tényleg nem jó semmire sem, viszont ha jól veszem ki, akkor ez egy nagyon kis adat igényű app lenne és ha a fenti problémák nem lennének, akkor használható lenne talán ezzel a féle lassított nettel is. -
g_g_g
őstag
válasz
Arcanus #1162 üzenetére
Lehet itt lesz a kutya elásva.
A frissítés 1 percre van állítva, de korábban nem vettem észre, hogy emiatt ébren tartotta a telefont.
Viszont nemrég kapcsoltam be "Értesítés új üzenet érkezésénél" opciót, lehet ez okozta.
Majd kikapcsolom és este majd tesztelem, hogy valóban ez okozta-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged