-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Igen, ez mondjuk teljesen igaz. Én itt konkrétan arra gondoltam, amit te is említettél, hogy valaki nem is akar vásárolni, és egyetlen célja az üzlet rontása. Linkelgetés szintén ilyen. Én pl. láttam olyan esetet, hogy lehurrogták az árait egy ph!-s árusnak, aztán belinkelték egy másik árus árait, és 1000Ft volt a különbség egy 40 ezres árun. Sztem az sem volt túl etikus dolog. Ha vki irreálisan magas árul valamit, és normális stílusban jelzik neki, az már valóban más dolog. Csak nem tudtam jobban megfogalmazni, remélem valakinek sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged