- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
sziasztok, hobbiszinten, önszorgalomból tanulok programozást, Javascriptet, illetve nemrég kezdtem el ismerkedni a Reacttel. Kicsit fura lesz a kérdés: tudnátok ajánlani valamilyen könyvet, amit kezdő programozók haszonnal forgathatnak? Tudom, a lényeg, hogy írjam a kódot, de szeretnék kikapcsolódásként valamit olvasni is, nem tudom, létezik-e valami könyv, ami mondjuk kicsit ki is kapcsol, vagy fejleszti is a problémamegoldó képességeket. Szóval elég tágan értelmezem a dolgot
. Angolul is jöhet bármi. Ha tudtok valami ilyenről, köszönöm, ha ajánlatok valamit.
-
seredy
tag
köszönöm a válaszokat, akkor nekiállok nyüstölni a parancssort!
-
seredy
tag
sziasztok, abszolút laikusként és hobbiszinten tanulok programozni (javascript), szóval elnézést, ha hülye a kérdés. A gittel kapcsolatban szeretném tudni, hogy szerintetek parancssorral érdemes megtanulni használni vagy a grafikus felület is megteszi, mert végülis funkcióiban ugyanaz a kettő?
-
seredy
tag
válasz
Silεncε #14799 üzenetére
Köszönöm! Igen, sejtettem, hogy ez nem valami kezdő projekt, inkább az érdekelt, hogy lehetne-e ilyet csinálni, meg mik ennek a kulcsszavai
. Én egyelore html-t, CSS-t meg js-t nézegetek, bár annyira kevés idom van mostanában, hogy inkább csak blogokat olvasására jut Idő. Aztán felmerült bennem a fenti kérdés
.
-
seredy
tag
Sziasztok, abszolút laikus kérdés: pár hónapja hobbiból foglalkoztat a programozás, és múltkor eszembe jutott, hogy vajon hogyan lehetne megírni egy olyan alkalmazast, ami ennek a forumnak az egyes hozzászólásait tudná kilistázni, topikokra lebontva, attól függően, hogy milyen témákra iratkozom fel előzetesen? Tehát kb. mint egy RSS-olvasó, csak fórummal.
Szóval egy ilyet osszedobni hogy lehetne? Nehéz ez? (Tudom, semmitmondó kérdés, de mégis... tanulással, tutorialokkal utána lehet járni?). Van valamilyen nyelv, amit kimondottan hasonló problémákra lehet használni? És milyen címszavak alapján keressek ehhez valami útmutatót? Koszonom, ha valaki hozzászól ehhez
.
-
seredy
tag
Nem tudom, mennyire van meg vagy érdekel-e bárkit is, a Helsinki Egyetem egyik kurzusának anyaga nyitott, webfejlesztés tema:
This course serves as an introduction to modern web application development with JavaScript. The main focus is on building single page applications with ReactJS that use REST APIs built with Node.js. The course also contains a section on GraphQL, a modern alternative to REST APIs.
-
-
seredy
tag
Sziasztok, valaki rápillantana erre a udemy-kurzusra?:
https://www.udemy.com/course/the-complete-web-developer-zero-to-mastery/
Mennyire tűnik a tematika alapján összeszedettnek, profinak? Az Újratervezést megcsináltam, alap HTML, CSS és JavaScript van meg, de azért ezeket megint átvenném, meg úgy látom, itt van egy-két projekt is. Terv később a frontend után a backend tanulása lenne, egyelore most frontend. Angollal szerencsére nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest