Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Inkább azt akartam hangsúlyozni, hogy nem elég megtanulni, hanem folyamatosan naprakésznek, tájékozottnak kell lenni, nem csak megelégedni azzal, amit az órán leadnak.(Legalábbis idegen nyelveknél ez így van.)
opr: Értem. :R
Hát így sajna felejtős, mert mindenképpen Mo.-on szeretnék maradni(szégyen-nem szégyen, de borzasztó erős honvágyam lenne, még az évente egyszeri családi(pár napos) utazást is alig bírom ki. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
A mérnökinfó a másik ilyen. :D
Hát gondoltam, az OKJ akkor felesleges penzkidobás lenne.jarnyz: Értem, hát akkor valószínűleg nem ez az én pályám. Az idegen nyelvek logikája megy, de ez tényleg más. Akkor nem is erőltetem, mert nem sok értelme lenne ezek szerint a megfelelő matektudás nélkül.
Köszi mindkettőtöknek! :R
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nem tudom, melyik szakon vagy, de a progtervező infóról ódákat zengenek, hogy milyen nehéz és csak úgy rugdossák kifelé az embereket.
Gondolom ez vicces, de anno Comedius Logo-ztunk infóórán, az viszonylag jól ment. Gondolom, ez valami brutál lebutított valami lehetett. :D
Arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálom majd valamelyik OKJ-s képzésen(webfejlesztő pl.) Hát sajna nekem a matematikai logika nem megy, szabályok nélkül nem tudom kitalálni, hogyan oldjak meg egy feladatot. -
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy mennyire nehéz megtanulni programozni, esetleg a játékfejlesztésig eljutni? Annyit tudok, hogy ez nem az a szakma, amit az egyetemen tanulnak meg az emberek. Nekem amivel gondom van, az a matek, ez nagyon visszatart. Idegen nyelvek mennek, angolul jól tudok, spanyolul meg oroszul meg tudok kommunikálni.(Az angol gondolom elvárás.) 60%-os középszintű érettségi jött össze matekból, ami nevetséges. De szerintetek itt mennyire fontos? Vagy hanyagoljam, ha nem ilyen beállítottságú vagyok?(Főleg a valószínűségszámítás és más matematikai logikás feladatok nem mennek.)
Bocsi, hogy hosszú lett. :R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Építő/felújító topik
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest