- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
bambano #12934 üzenetére
Inkább azt akartam hangsúlyozni, hogy nem elég megtanulni, hanem folyamatosan naprakésznek, tájékozottnak kell lenni, nem csak megelégedni azzal, amit az órán leadnak.(Legalábbis idegen nyelveknél ez így van.)
opr: Értem. :R
Hát így sajna felejtős, mert mindenképpen Mo.-on szeretnék maradni(szégyen-nem szégyen, de borzasztó erős honvágyam lenne, még az évente egyszeri családi(pár napos) utazást is alig bírom ki. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
bandi0000 #12930 üzenetére
A mérnökinfó a másik ilyen. :D
Hát gondoltam, az OKJ akkor felesleges penzkidobás lenne.jarnyz: Értem, hát akkor valószínűleg nem ez az én pályám. Az idegen nyelvek logikája megy, de ez tényleg más. Akkor nem is erőltetem, mert nem sok értelme lenne ezek szerint a megfelelő matektudás nélkül.
Köszi mindkettőtöknek! :R
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
bandi0000 #12928 üzenetére
Nem tudom, melyik szakon vagy, de a progtervező infóról ódákat zengenek, hogy milyen nehéz és csak úgy rugdossák kifelé az embereket.
Gondolom ez vicces, de anno Comedius Logo-ztunk infóórán, az viszonylag jól ment. Gondolom, ez valami brutál lebutított valami lehetett. :D
Arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálom majd valamelyik OKJ-s képzésen(webfejlesztő pl.) Hát sajna nekem a matematikai logika nem megy, szabályok nélkül nem tudom kitalálni, hogyan oldjak meg egy feladatot. -
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy mennyire nehéz megtanulni programozni, esetleg a játékfejlesztésig eljutni? Annyit tudok, hogy ez nem az a szakma, amit az egyetemen tanulnak meg az emberek. Nekem amivel gondom van, az a matek, ez nagyon visszatart. Idegen nyelvek mennek, angolul jól tudok, spanyolul meg oroszul meg tudok kommunikálni.(Az angol gondolom elvárás.) 60%-os középszintű érettségi jött össze matekból, ami nevetséges. De szerintetek itt mennyire fontos? Vagy hanyagoljam, ha nem ilyen beállítottságú vagyok?(Főleg a valószínűségszámítás és más matematikai logikás feladatok nem mennek.)
Bocsi, hogy hosszú lett. :R
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest