- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Ha lenne ilyen program megoldódna ez a több éves problémám...
-
MuFFo
tag
A generátorra utaltam, hogy ha belerakom ezeket a karaktereket, akkor tényleg ezek a számok jönnek ki. A karakterkészlet viszont szűkített és a helyük is meghatározott: ()<>%--(kettő db kötőjel) 0123456789 és Pepe és Pipi esetleg pepe és pipi. Nem fejtettem ki bővebben, de pl. a zárójel csak az elején és a végén lehet. Nem emlékszem hogy milyet használtam, ezért van a <> is benne. A számok négyes vagy ötös csoportban lehetnek növekedve és a szavak is csak ez a kettő lehetnek. A kisbetű-nagybetűre sem emlékszem. A kötőjelek bent lehetnek az egységek között és a % jel pedig a két szó között lehet csak. Én erre emlékszem és még sem jó (24680-Pepe%Pipi-13579). Így már azért jelentősen lecsökken a szám, szerintem.
-
MuFFo
tag
Köszönöm, de az sajnos nem vált be. Egy 23-24 karakterből álló jelszót már nem nagyon talál ki. Ezért kellene a lista, mert arra emlékszem milyen elemek voltak benne, csak ha nekiállok papírral ceruzával az összes variációt végigpróbálni az kézzel sok, de ha lenne egy txt fájlom azzal már lehet hogy elbírna a JDR is.
-
MuFFo
tag
Üdv Mindenkinek! Már régebben feltettem itt ezt a kérdést, hátha most kapok rá választ.
Néhány évvel ezelőtt feltöltöttem a felhőbe egy munkámat és lejelszavaztam. Természetesen elfelejtettem a jelszót és szükség lenne rá. Arra emlékszem, hogy milyen elemeket tettem bele de az egész nem jön vissza. A brute-forcehoz kellene egy jelszólista és ennek a létrehozásában kérném a segítségeteket. Létezik ehhez valami program, ami ezt létrehozza? Nem használtam benne sok mindent csak ()<>%--(kettő db kötőjel) 0123456789 és Pepe és Pipi esetleg pepe és pipi szavakat. A számok is csak növekvő sorrendben lehetnek. Mi lenne a legegyszerűbb módszer?
Köszi -
MuFFo
tag
Üdv Mindenkinek!
Néhány évvel ezelőtt feltöltöttem a felhőbe egy munkámat és lejelszavaztam. Természetesen elfelejtettem a jelszót és szükség lenne rá. Arra emlékszem, hogy milyen elemeket tettem bele de az egész nem jön vissza. A brute-forcehoz kellene egy jelszólista és ennek a létrehozásában kérném a segítségeteket. Nem használtam benne sok mindent csak ()<>%--(kettő db kötőjel) 0123456789 és Pepe és Pipi esetleg pepe és pipi szavakat. A számok is csak növekvő sorrendben lehetnek. Mi lenne a legegyszerűbb módszer?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest