Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Ha lenne ilyen program megoldódna ez a több éves problémám...
-
MuFFo
tag
A generátorra utaltam, hogy ha belerakom ezeket a karaktereket, akkor tényleg ezek a számok jönnek ki. A karakterkészlet viszont szűkített és a helyük is meghatározott: ()<>%--(kettő db kötőjel) 0123456789 és Pepe és Pipi esetleg pepe és pipi. Nem fejtettem ki bővebben, de pl. a zárójel csak az elején és a végén lehet. Nem emlékszem hogy milyet használtam, ezért van a <> is benne. A számok négyes vagy ötös csoportban lehetnek növekedve és a szavak is csak ez a kettő lehetnek. A kisbetű-nagybetűre sem emlékszem. A kötőjelek bent lehetnek az egységek között és a % jel pedig a két szó között lehet csak. Én erre emlékszem és még sem jó (24680-Pepe%Pipi-13579). Így már azért jelentősen lecsökken a szám, szerintem.
-
MuFFo
tag
Köszönöm, de az sajnos nem vált be. Egy 23-24 karakterből álló jelszót már nem nagyon talál ki. Ezért kellene a lista, mert arra emlékszem milyen elemek voltak benne, csak ha nekiállok papírral ceruzával az összes variációt végigpróbálni az kézzel sok, de ha lenne egy txt fájlom azzal már lehet hogy elbírna a JDR is.
-
MuFFo
tag
Üdv Mindenkinek! Már régebben feltettem itt ezt a kérdést, hátha most kapok rá választ.
Néhány évvel ezelőtt feltöltöttem a felhőbe egy munkámat és lejelszavaztam. Természetesen elfelejtettem a jelszót és szükség lenne rá. Arra emlékszem, hogy milyen elemeket tettem bele de az egész nem jön vissza. A brute-forcehoz kellene egy jelszólista és ennek a létrehozásában kérném a segítségeteket. Létezik ehhez valami program, ami ezt létrehozza? Nem használtam benne sok mindent csak ()<>%--(kettő db kötőjel) 0123456789 és Pepe és Pipi esetleg pepe és pipi szavakat. A számok is csak növekvő sorrendben lehetnek. Mi lenne a legegyszerűbb módszer?
Köszi -
MuFFo
tag
Üdv Mindenkinek!
Néhány évvel ezelőtt feltöltöttem a felhőbe egy munkámat és lejelszavaztam. Természetesen elfelejtettem a jelszót és szükség lenne rá. Arra emlékszem, hogy milyen elemeket tettem bele de az egész nem jön vissza. A brute-forcehoz kellene egy jelszólista és ennek a létrehozásában kérném a segítségeteket. Nem használtam benne sok mindent csak ()<>%--(kettő db kötőjel) 0123456789 és Pepe és Pipi esetleg pepe és pipi szavakat. A számok is csak növekvő sorrendben lehetnek. Mi lenne a legegyszerűbb módszer?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest