- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyeszi11
csendes tag
válasz
robotjatek #4710 üzenetére
Hát köszönöm!Ebből látszik hogy most kezdem.Igaz gépelési hiba de még nem veszem észre őket. Mindenkinek köszönöm aki segíttet.Biztos fogok még jelentkezni.
Remélem 1-2 év múlva én tudok nektek segíteni valamibe.De az még rengeteg munka.
KÖSZ!!! -
Babetta-X
senior tag
válasz
robotjatek #4654 üzenetére
Hűha ez érdekes könyvnek tűnik, letöltöttem, ha lesz idő elolvasom
Szerintetek tanárhoz nem is érdemes járni tanulni programozást? Vagy valami ilyesmi OKJ esetleg? Régebben linkelte valaki a microsoft vizsgát az is tetszett pl -
x123456
aktív tag
válasz
robotjatek #4654 üzenetére
Egy kis történelem...
Beleolvastam a C# leírásába és találtam valamit, ami szerintem tévedés:A ciklusváltozó neve konvenció szerint i (az angol iterate – ismételni szóból).
Én úgy emlékszem (de jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni), ez egy ősi programnyelv (talán FORTRAN-ban v. PL/I-ben találkoztam vele először) hagyatéka. Pusztán arról volt szó, hogy a szóbanforgó nyelv változóit nem volt kötelező előre definiálni. A definiálatlanul használt változók típusa a név első betűje alapján dőlt el: az i-től azt hiszem m-ig terjedő kezdőbetűig terjedtek az egészek (állítólag azért i-től, mert i, mint integer) és ciklusváltozónak általában egész típust szokás használni. És hát ugye a jó programozó lusta
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest