Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Embere válogatja, kinek mi fekszik. A valszám szerintem is a diszkrétből a legrosszabb, ráadásul annak van egy olyan jó tulajdonsága is, hogy ha nem érted, nem nagyon tudsz gyakorlással fejlődni. Hiába seggeled be a képleteket, ha nem tudod, oda melyiket kell alkalmazni. Van jó kis folytatása, a sztochasztika (sztochasztikus folyamatok). Az tud igazán perverz lenni. Én szerettem, így pl. MSc-n a sztocha is anno elsőre meglett, míg a diff és az analízis tanárok visszahívtak egy ismétlésre, puszta szeretetből.
Villanyon (MSc) kellett a diff/analízis nagyon keményen, pár helyen mostanában az infósoknál is erősen kérik. Az más kérdés, hogy ebből mennyit fogsz használni a munkádban. De ez ismerős mindenkinek.DNReNTi: szerintem a matek mindenhol a véreztetés tárgya, így aztán kevesen szokták szeretni a suli után. Én szerettem a matekot, máig szeretem, de a hátam közepére nem hiányozik. Lehet azon agyalni, hogy ez most a tanár vagy az én felelősségem, de ez nem változtat a dolgon.
-
Szerintem sehol sincs a keményebb diffegyenletekhez, függvényanalízisekhez képest.
ZTE_luky: Ott a Java is. Szerintem jobb választás, mint a Python, de ahogy érzed. Témát nem tudok javasolni, tekintve hogy sokféle program van. Neked kell tudnod, mi az érdekes. Írhatsz telefonokra is (pl. Androidra) programot Javában, van hozzá videó is bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest