- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BloodyEddie #7309 üzenetére
"Egyetemet, OKJ-s képzést érdemes szánni rá, vagy önszorgalomból is felhozható?"
OKJ-t semmikeppen, ha ebbol akarsz elni, akkor az egyetem erdekes lehet a papir miatt, de egyebkent messze nem all egymassal aranyban a szukseges erofeszites az eredmenyekkel.
Pythonban egyebkent lehet Androidra is fejleszteni, meg lattam valamit iOS-hez is, de ott egyaltalan nem vagyok kepben.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BloodyEddie #7309 üzenetére
Objective C-hez meg ugye nem árt, ha OS X-ed van, + Apple developer account, és egy iPhone vagy iPad is jól jöhet.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BloodyEddie #7300 üzenetére
Ha mobilfeljesztéssel foglalkoznál első körben, akkor javaslom csak az Objective-C-t vagy JAVA-t. Egyébként inkább valami scriptnyelv.
-
martonx
veterán
válasz
Én mindenképpen Java-t vagy C#-ot ajánlanám tanuláshoz. Bár ezek után Objective-C-zni kicsit fájdalmas lesz.
-
válasz
BloodyEddie #7303 üzenetére
Akkor innen kezdve nincs is gond
Szerintem erdemes valami scriptnyelvvel kezdeni, mert azoknal kevesbe talalkozol olyan dolgokkal, amik a gep alacsonyszintu mukodesenek ismeretet kovetelnek (mint pl. a pointerek C-ben) es igy egyszerubb arra oszpontositani, amit csinalsz: vagyis hogy megtanulj programozni es lehetoseg szerint erts is nagyjabol mindent, amit csinalsz.
Konkret nyelvnek a Pythont javasolnam, mert eleg modern, elterjedt, konnyen tanulhato es olvashato nyelv, vagyis nem csak tanulashoz jo, hanem a gyakorlatban is hasznalhato (es szeleskorben hasznalt) eszkoz.
Ez a Python tutorial eleg szimpatikusnak nez ki, raadasul van benne online interpreter is, vagyis elso korben semmit sem kell telepitened, a programjaidat kozvetlenul a tutorial text boxjaba irhatod be es ott le is futtathatod oket. -
válasz
Az angollal hogy allsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest